In aceasta iarna, PANDORA ESSENCE COLLECTION celebreaza cel mai important dar pe care ni-l putem oferi reciproc: dragostea.

comunicat de presa:

Sarbatoreste sezonul de iarna oferind in dar talismane semnificative, cu ajutorul carora sa-ti arati pretuirea pentru o persoana speciala. Alege o bratara sau un lant PANDORA ESSENCE COLLECTION si impodobeste-l cu talismanele cu valori care i se potrivesc acesteia.

In aceasta iarna, PANDORA ESSENCE COLLECTION celebreaza cel mai important dar pe care ni-l putem oferi reciproc: dragostea. Noua bratara a dragostei contine o colectie uimitoare de talismane care transmit puterea iubirii. Spune „Te iubesc” cu trei talismane care atrag privirile – unul din aur de 14k acoperit cu zirconiu cubic roz, un talisman romantic cu piatra lunii trandafirie si cel mai recent talisman Iubire al colectiei, cu delicatele sale rânduri de inimi inlantuite, fin lucrate, care simbolizeaza legatura voastra.

Talismanul Demnitate imbina totul intr-o perla alba luminoasa de cultura de apa dulce, drept simbol perfect al afectiunii si devotamentului tau.

Arata-i persoanei dragi ceea ce da sens vietii voastre cu bratara Iubirii din PANDORA ESSENCE COLLECTION si ofera-i o amintire de durata a dragostei pe care o impartasiti.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri