Reda tenului in doar doua saptamani cantitatea de coenzima Q10 pierduta in 10 ani!

Comunicat de presa

Dimineata reprezinta un moment cheie in jurnalul tau de beauty. Ai grija sa oferi tenului tau tot ceea ce are nevoie pentru a fi fericit, inainte de a aplica machiajul.
Incepe ziua cu un mare zambet si reda tenului in doar doua saptamani cantitatea de coenzima Q10 pierduta in 10 ani, cu ajutorul NIVEA Q10 Serum Pearls!

Bucura-te de luminozitate si suplete, urmand trei pasi simpli pentru un ten cu aspect mereu tanar:


1. Dimineata, pe tenul curat, foloseste NIVEA Q10 Serum Pearls ce ofera ingrijire activa in lupta pentru prevenirea si combaterea ridurilor. Are un continut bogat de perle ce incapsuleaza cea mai mare concentratie de coenzima Q10 din gama NIVEA. De asemenea, acidul hialuronic din consistenta produsului ajuta la regenerarea si intinerirea celulelor pielii.


2. Pentru a te bucura de un plus de hidratare si ingrijire anti-rid, foloseste crema de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne aparitia ridurilor si a altor semne ale imbatranirii. Lasa tenul intens hidratat si catifelat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

3. Aplica machiajul si bucura-te de o zi minunata. Zambeste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri