Acord semnat intre Maison si Federatia Italiana de Fotbal (FIGC) pentru uniformele de la Jocurile Europene si Cupa Mondiala

comunicat de presa

Ermanno Scervino anunta lansarea parteneriatului cu Federatia Italiana de Fotbal (FIGC) pentru crearea uniformelor formale ale jucatorilor, dar si ale oficialilor nationalei de fotbal a Italiei. Sponsorizarea se va concretiza la Campionatul European de Fotbal UEFA 2016 din Franta si va continua la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2018, Rusia.

Echipa nationala a Italiei, condusa de Gianluigi Buffon si de antrenorul principal Antonio Conte, va avea o noua garderoba cu imbracaminte luxury casual, in linie cu stilul Maison Florentine.

Ermanno Scervino isi continua astfel aventura in sport, inceputa cu echipa nationala a Rusiei (Jocurile Olimpice de Iarna, Turin 2006) si echipa nationala a Azerbaidjan (Jocurile Olimpice de la Londra, 2012 si Jocurile Europene, Baku 2015).

„Echipa nationala este simbolul caracterului italian peste tot in lume si suntem onorati ca am fost alesi, pentru ca am sustinut dintotdeauna autenticitatea lucrurilor made in Italy. Este o provocare pe care am acceptat-o cu entuziasm”, declara Toni Scervino, CEO Ermanno Scervino.

Detalii despre noile uniforme sunt in acest moment confidentiale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri