- In "Jocurile Foamei: Revolta – partea a doua", capitolul final din celebra franciza, lupta se schimba, iar miza e viitorul -

comunicat de presa

Bazat pe a doua parte a ultimului roman din trilogia de succes „Jocurile foamei” scrisa de Suzanne Collins (aparuta si in traducere romaneasca la editura Nemira), filmul „Jocurile foamei: Revolta – partea a doua” o regaseste pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) – cunoscuta tot drept „Mockingjay” (gaita zeflemitoare) – luptand nu pentru supravietuire, ci pentru viitor. Filmul duce mai departe emotia si actiunea din primele filme ale francizei, cu scopul de a inchide cercul transformarii lui Katniss, din fata prinsa intr-un cosmar distopic in liderul care schimba o natiune.

Filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua / The Hunger Games: Mockingjay – Part 2” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 20 noiembrie 2015, fiind distribuit in format 3D, IMAX 3D si 4DX.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Capitolul final
„In acest film, Katniss isi ia viata in maini si merge sa-i ceara socoteala presedintelui Snow. Filmul se contureaza pe masura ce patrundem adanc pe strazile Capitoliului, inchizand cercul deschis odata cu prima venire a lui Katniss aici, in primul film al seriei. De data aceasta avem parte de mai multa actiune, mai multa emotie si, cel mai important lucru, de o finalitate”, spune regizorul Francis Lawrence.

Al patrulea film din franciza Lionsgate, care este deja un adevarat fenomen international, o regaseste pe Katniss (Jennifer Lawrence) in Districtul 13, in timp ce in Panem se declanseaza razboiul. Ea are de infruntat nu numai forta presedintelui Snow (Donald Sutherland), ci si apocalipsa din Panem. Impreuna cu cei mai apropiati prieteni ai ei – printre care si Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) si Peeta (Josh Hutcherson) – Katniss isi asuma dificila misiune de a-i elibera pe locuitorii din Panem. Ca un adevarat lider, ea pune la punct si asasinarea presedintelui Snow, care e din ce in ce mai obsedat de ideea de o distruge. Dupa toate jocurile si focurile prin care a trecut, Katniss are de infruntat acum capcane mortale si dusmani care depasesc orice provocare a imaginatiei.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Povestea „Jocurilor Foamei”
In primul film al francizei, „Jocurile foamei”, am cunoscut-o pe Katniss, adolescenta rebela de 16 ani care locuia in Districtul 12 din Panem, fara mari sperante legate de viitor. Viata ei s-a schimbat complet in clipa in care s-a oferit voluntara in locul surorii mai mici la competitia anuala intitulata Jocurile Foamei, un concurs intens de supravietuire, transmis in direct la televiziune. Katniss si Peeta, „tributele” Districtului 12, sunt adusi la Capitoliu, centrul tiraniei. Aici, departe de familia si prietenii dragi, Katniss trece printr-o pregatire extenuanta, inainte de a intra in Arena Jocurilor Foamei. E impinsa sa ia decizii contra dorintei ei, trece prin stari contradictorii si grele, dar, uimitor, descopera in ea rezerve de putere si vointa nebanuite si asa isi atrage renumele de Fata de foc.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri

In cea de-a doua productie a seriei, „Jocurile foamei: Sfidarea”, Katniss, desi victorioasa, nu se poate bucura de recompensele promise si nici nu are timp sa isi revina fizic si psihic. E obligata sa se logodeasca cu Peeta si reintra in arena intr-o competitie care ii reuneste pe invingatorii anuali ai Jocurilor Foamei. Miza e cu atat mai mare cu cat eroina lupta nu numai pentru propria supravietuire, ci si pentru cea a familiei sale.

In cel de-al treilea film din serie, „Jocurile foamei: Revolta – partea 1” o gasim pe Katniss in Districtul 13, dupa ce a spulberat jocurile pentru totdeauna. Sub conducerea presedintelui Alma Coin si ajutata de sfaturile prietenilor sai de incredere, Katniss isi intinde aripile, luptand sa-l salveze pe Peeta Mellark, precum si o intreaga natiune.

Acum, in capitolul final al seriei, odata ce toate Districtele se unesc impotriva Capitoliului pentru prima data, Katniss lupta pentru ziua de maine, pentru speranta, iubire si pace. Detinatoare a unui premiu Oscar, Jennifer Lawrence joaca magistral, in intreaga serie, redand evolutia lui Katniss, de la pustoaica speriata si independenta din primul film, la femeia matura si constienta de sine si de rolul sau, in ultimul film. „In acest film, Katniss incepe sa creada cu adevarat in impactul pe care il poate avea,” afirma regizorul Francis Lawrence.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Locatii de filmare
„In primele trei filme, Katniss se comporta de parca altcineva a scris scenariul vietii ei. In filmul final ia decizii: Snow trebuie sa moara, si asta e datoria ei. Vezi personajul in complexitatea lui, pe deplin realizat”, spune producatoarea Nina Jacobson, care a lucrat la intreaga serie. „Scenele de actiune sunt incredibile”, spune Jennifer Lawrence. „Unele au fost foarte dificile, dar a meritat efortul, filmul arata fantastic.”

De exemplu, una dintre cele mai tari scene dezvaluie Capitoliul asa cum nu l-ati mai vazut pana acum: orasul odata somptuos e macinat de apocalipsa. Intreaga metropola se transforma intr-o adevarata arena, parca mai reala decat orice constructie ridicata pentru Jocurile Foamei. Regizorul seriei si designerul de productie Philip Messina au iesit din platourile de filmare din Atlanta, in cautarea locului perfect pentru a filma scena distrugerii Capitoliului. Cei doi au profitat din plin de arhitectura istorica si futurista din Germania si Franta, reusind sa dea scenelor apocaliptice amploarea dorita. Conacul imens in care locuieste presedintele Snow se afla in Versailles, langa Paris, si este o cladire impunatoare ridicata in 1903.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Sinopsis
Franciza „The Hunger Games / Jocurile foamei”, devenita fenomen international, continua sa cucereasca lumea cu „The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 / Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua”. In cel de-al patrulea film din serie o gasim pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) in Districtul 13, in timp ce Panem-ul este cuprins de un adevarat razboi. Districtele se unesc, pentru prima data in istorie, iar Katniss, alaturi de prieteni vechi – printre care si Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) si Peeta (Josh Hutcherson) – lupta nu numai pentru eliberarea unei natiunii, ci pentru un viitor mai bun. De data aceasta isi ia propria soarta in maini si se rafuieste cu presedintele Snow pe care planuieste sa il asasineze.

„Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua” este regizat de Francis Lawrence dupa un scenariu de Peter Craig si Danny Strong, adaptare dupa romanul scris de Suzanne Collins. Din distributie fac parte Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, regretatul Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone.
Pelicula este produsa de Color Force al Ninei Jacobson, impreuna cu Jon Kilik. Romanul care sta la baza filmului este al treilea din trilogia scrisa de Suzanne Collins, care doar in Statele Unite a vandut peste 65 de milioane de exemplare din carte.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cum să alegi componente pentru baia ta Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Trailere:
https://www.youtube.com/watch?v=axlLl9eITck
https://www.youtube.com/watch?v=cxYqEyvgwDE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri