Tenul tau se simte fericit si se face remarcat atunci cand straluceste in mod natural.

comunicat de presa:

Life Care lanseaza Biotissima Essential, noua gama de ingrijire completa pentru ten, avand la baza o combinatie unica de ingrediente active naturale. Noile produse contin acid hialuronic si un fitocomplex cu 7 extracte naturale, care hranesc pielea in profunzime si stimuleaza regenerarea celulara.

Tenul tau se simte fericit si se face remarcat atunci cand straluceste in mod natural. Fie ca adori sa-ti pui adesea in valoare calitatile cu ajutorul produselor de machiaj, fie ca esti adepta unul look natural, tenul proaspat si hidratat este esential pentru un aspect impecabil. De aceea, crema de zi Biotissima Essential, cu efect intens de netezire si crema de noapte Biotissima Essential, pentru regenerare celulara sunt imbogatite cu extracte naturale si substante active care isi unesc proprietatile pentru a oferi pielii cea mai buna ingrijire, 24 de ore din 24:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Ulei de jojoba. Jojoba este un arbust intalnit in deserturile de pe continentul american, iar calitatea sa numarul unu este aceea de a-si pastra aspectul mereu verde, in ciuda conditiilor de mediu arid. Aceasta abilitate extraordinara de aparare este motivul pentru care uleiul de jojoba protejeaza atat de eficient tenul impotriva deshidratarii, avand efecte extraordinare asupra pielii mature si uscate.

Ulei de migdale. Foarte popular in Asia, dar si in regiunea mediteraneana, acesta este bogat in vitamina E, acizi grasi monosaturati, potasiu, zinc si alte minerale, care hidrateaza si calmeaza pielea, favorizand, totodata, absorbtia celorlalte substante nutritive din noile produse Life Care.

Ulei din nuci de Macadamia. Acest ingredient de origine exotica este astazi unul dintre cele mai apreciate solutii cosmetice. Structura sa este similara cu tesutul lipidic propriu pielii, ceea ce il face excelent pentru ingrijirea tenului uscat si sensibil.

Ulei de luminita noptii. Cu un continut ridicat de vitamina E si acid gras esential gama-linoleic, uleiul de luminita noptii intareste bariera naturala a tenului, favorizand regenerarea celulara si impiedicand imbatranirea prematura a pielii.

Ulei din seminte de struguri. Acesta are actiune emolienta si intens hidratanta, stimuland totodata regenerarea celulara.

Unt de shea. Povestea sa dateaza din timpul Egiptului Antic, atunci cand insasi regina Cleopatra il folosea ca parte ritualurilor sale zilnice de ingrijire si infrumusetare. Untul de shea contine acid oleic in proportie de 40-60%, un acid gras cu actiune emolienta si efect intens de netezire asupra pielii.

Fitocomplex. Produsele Biotissima Essential contin ingredientele extrem de pretioase a 7 extracte naturale: magnolie, musetel, scoarta de salcie, ceai verde, grefa, tuia si propolis, cu efect antioxidant, hidratant si protector.

Acid hialuronic. Acesta este o componenta organica foarte versatila, care se regaseste in fiecare tesut, inclusiv in piele. Efectul sau este o piele mai fina, mai elastica, cu aspect tanar.

Silicon bio-disponibil. Parte a tesutului conjunctiv din corpul uman, acesta are rolul de a pastra nivelul optim de hidratare a pielii si, astfel, aspectul stralucitor si sanatos al tenului.

In plus, noile produse Biotissima Essential lasa un miros proaspat si placut pe piele, fara a contine parfumuri alergene, si sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul sensibil si pentru pielea barbatilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri