Lider global in industria de ingrijire profesionala a unghiilor, OPI ofera produse si servicii de calitate inalta atat pentru saloane, cat si pentru consumatori, bazandu-se pe siguranta si inovatie

comunicat de presa:

IMAGINEAZA-TI: Culori romantice inspirate de perioada decadentei baroce

CE SUNT: Lacuri de unghii care celebreaza unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii. Expertii in lacuri de unghii de la OPI au creat o colectie pentru Toamna/Iarna 2015, care capteaza esenta unuia dintre cele mai romantice orase antice ale Europei. Un oras de placeri opulente, opere de arta somptuoase si arhitectura baroca ce iti taie rasuflarea, Venetia a reprezentat timp de cateva veacuri inspiratia artistilor si compozitorilor care au creat opere de arta de o frumusete vesnica. Brandul din saloane numarul 1 in lume a oferit propriul sau tribut faimosului “Queen of the Adriatic” cu o colectie noua numita Venice. Colectia cuprinde 12 nuante noi ce se gasesc si in varianta GelColor si evoca eleganta somptuoasa si splendoarea orasului plutitor. OPI Venice aduce spiritul seducator al Venetiei oriunde te-ai afla!

Co-fondatorul & ambasadorul OPI Suzi Weiss- Fischmann spune, “Venetia ma duce cu gandul la oamenii care admira Piazza, la cei care beau sampanie intr-o gondola sau se bucura de o inghetata pe terasa unei cafenele in timp ce tu cutreieri si plutesti prin acest oras extraordinar. De aceea am creat o colectie de nuante de rosu romantic, albastru decadent, pastel feeric, nude elegant, nuanta inchisa dramatic si metalic luxuriant, toate sarbatorind aceasta viziune a rasfatului absolut.” Aceasta colectie indrazneata si eleganta introduce 12 noi nuante pentru a aprinde si reinnoi pasiunea ta pentru culori cu o atingere de seductie italiana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri