Conecteaza-te la traditie chiar in centrul Bucurestiului!

12:09, 10 Septembrie 2015 publicat în Noutati3 share-uri

In perioada 14-20 septembrie, Art&Craft Design comunica traditie in urban, prin organizarea in Centrul Vechi, pe Lipscani 47, a primului eveniment din seria “Conecteaza-te la traditie!” Zilnic, intre orele 12:00 – 20:00, mesterul popular Marin Predusel va face demonstratii gratuite, live, de realizare a instrumentelor muzicale din lemn si, in plus, va umple atmosfera de zambete si de voie buna datorita spectacolelor de muzica populara pe care le va sustine.

Comunicat de presa

Marin Predusel realizeaza, de cand se stie, instrumente muzicale traditionale de suflat: fluiere, piculine, cavale, ocarine, fluiere – cimpoi, tigve. Fluierul cimpoi si tigva au fost inventate chiar de el.

Citeste si:
Art Safari Bucuresti anunta editia 2020
Art Safari Bucuresti anunta...

Mai mult de-atat, pe langa demonstratiile gratuite de mestesug si muzica populara, Art&Craft organizeaza o expozitie cu vanzare, pentru toti iubitorii de arta populara si de obiecte traditionale romanesti, pentru colectionarii impatimiti si, nu in ultimul rand, pentru cei care nu au timp si sunt in cautarea unui cadou cu un design romanesc, original.
Va asteptam cu drag!

Citeste si:
Tips & tricks de la SensoDays.ro pentru o amenajare echilibrata
Tips & tricks de la...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri