Special pentru vara aceasta, inspirat de calatorii exotice, Clin lanseaza o editie limitata de solutii de curatat geamurile.

Comunicat de presa

Sub conceptul Windows to the World (Ferestre deschise catre lume), noua editie Clin aduce vacanta in casele consumatorilor, cu doua noi variante de spray-uri pentru geamuri stralucitor de curate, cu parfumuri speciale: Caribbean Sunshine si Mediterranean Dreams.

Eficienta superioara de curatare a formulei pe baza de alcool asigura o curatenie fara urme pentru geamuri si alte suprafete din sticla si aduce stralucire in casele tuturor. Parfumul special ne invita pe fiecare dintre noi sa ne bucuram fara griji de atmosfera zilelor de vacanta si duce cu gândul la mult visatele plaje exotice din Caraibe sau Mediterana.

Noua editie limitata Clin Windows to the World este disponibila in doua ambalaje estivale, turcoaz sau roz, sub forma de pistol de 500 ml, fiind astfel practic si usor de folosit.
Pret recomandat: 6,85 lei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri