Micutul tau poate fi printre primii copii din Romania care incearca noile scutece chilotel Pampers pentru a avea parte de nopti linistite si dimineti fericite!

Pentru orice parinte, zambetul copilului e cel mai important lucru, iar un copil zambeste fericit daca petrece timpul cu parintii lui si se simte bine in scutecul pe care il poarta. Tocmai de aceea, Pampers a dezvoltat o noua generatie de scutece chilotel Pampers – pentru ca bebelusul sa fie protejat de umezeala in fiecare moment al zilei, indiferent ca vorbim despre momentele in care se joaca sau in cele in care doarme. Sunt atat de rapid si usor de schimbat, incat bebelusul are parte de fericire neintrerupta.

O NOUA generatie de #ScuteceChilotelPampers, usor de schimbat

Noile scutece chilotel Pampers ofera aceeasi promisiune de pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii asteptata de la scutecele Pampers, datorita celor doua caracteristici specifice brandului Pampers:

  • Micro perlele Pampers pot absorbi de pana la 30 de ori greutatea lor si protejeaza de umezeala
  • Stratul extra absorbant pentru somn Pampers absoarbe umezeala si o distribuie in mod egal in mijloc absorbant al scutecului, oferindu-i bebelusului pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii pe parcursul noptii, pentru dimineti mai distractive si fericite

Noile scutece chilotel Pampers au benzi flexibile in jurul taliei si in jurul picioruselor, alcatuite din materiale cu o textura moale, care permit pielii sa respire.

O NOUA generatie de bebelusi care se bucura de fericire neintrerupta – fii primul care incearca!

Fie ca doarme sau este treaz, cel mic se dezvolta permanent, dar linistea lui este intrerupta atunci cand este deranjat de iritatiile provocate de umezeala sau de momentele in care se schimba scutecul. Noua generatie de #ScuteceChilotelPampers asigura pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii si sunt atat de rapid si usor de schimbat incat cel mic va fi multumit si fericit zi si noapte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri