Daca si tu te-ai indragostit de haiosii omuleti galbeni din filmul Despicable Me, Lidl iti ofera posibilitatea sa ii intalnesti si chiar sa ii duci la tine acasa. Din 29 iunie, vino la Lidl sa faci cunostinta cu simpaticii Minions!

Comunicat de presa

Mult indragitii Minions au ajuns in Romania si sunt nerabdatori sa ii iei la tine acasa. La Lidl poti gasi o gama de produse textile in care Minions devin eroii principali. Cu siguranta cei mici vor fi incantati sa poarte tricourile (cu licenta, fete/baieti, 4-12 ani, 3 modele, 14.99 lei/buc) cu Minionii lor preferati.

Copiii isi doresc sa fie aproape de eroii lor animati chiar si atunci cand dorm. La Lidl poti gasi tot ce ai nevoie pentru a le transforma somnul intr-o poveste amuzanta cu Minions. Completeaza setul de dormitor al copiilor cu lenjeria de pat (cu licenta, 180x200 + 50x70 cm, 2 modele, 69.99 lei/set) si pijamale (cu licenta, fete 6-12 ani, baieti 4-12 ani, 3 modele, 24.99 lei/set), toate produsele avand in prim-plan haioasele personaje Minions.

Si domnii se vor putea bucura de accesorii vestimentare pentru noapte cu micii Minions, alegand din oferta Lidl pijamalele pentru barbati (cu licenta, 3 modele, 39.99 lei/set).

Vino si tu la Lidl, incepand cu 29 iunie, si intra in lumea amuzanta a personajelor Minions!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri