12 Iunie 2015 publicat în Noutati 10 share-uri

Premiile obtinute la World Quality Selections influenteaza pozitiv vanzarile companiei

comunicat de presa:

Cosmetic Plant, unul dintre cei mai cunoscuti producatori autohtoni de produse cosmetice, continua drumul spre succes si adauga in portofoliu alte trei premii obtinute in cadrul World Quality Selections 2015, cel mai important concurs international de calitate a produsului din lume organizat de catre Monde Selection. Astfel, compania este, pentru al treilea an, prezenta pe podiumul de la Bruxelles.

Ca si in 2014 si 2013, Crema antirid de zi BIOLIV ANTIAGING a fost vedeta concursului obtinand High Quality Trophy (Trofeul International al Inaltei Calitati) si, pentru al treilea an consecutiv, marele premiu Grand Gold Award. De asemenea, Crema GreenStem antiaging de zi matifianta a castigat, la fel ca si in 2014, distinctia Gold Award.

„Orice distinctie primita in cadrul concursului World Quality Selections este un motiv de bucurie si mandrie. Faptul ca anul acesta Monde Selection ne-a onorat si cu Trofeul International al Inaltei Calitati ne confirma, inca o data, faptul ca produsele noastre sunt apreciate la nivel international”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Potrivit acesteia, secretul Cremei antirid de zi BIOLIV ANTIAGING se afla in combinatia ingredientelor active de origine vegetala precum uleiul de masline BIO si extractul BIO din frunze de maslin cu o tripeptida de utima generatie, care are un efect similar cu cel al botox-ului. Succesul BIOLIV se datoreaza si formulei moderne a cremei, aceasta fiind preparata fara parabeni, siliconi si conservanti.

Formula Cremei GreenStem antiaging de zi matifianta se diferentiaza printr-un extract de celule stem din muguri de argan, ceea ce reprezinta o inovatie in industria de cosmetice. Acest ingredient este capabil sa protejeze si sa vitalizeze cele mai pretioase celule stem ale pielii, in timp ce pudra de orez din continut ofera pielii un efect matifiant.

Premiile obtinute la World Quality Selections influenteaza pozitiv vanzarile companiei

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

„Castigarea unor premii internationale, mai ales cele care vizeaza calitatea produsului, creste intotdeauna credibilitatea si imaginea producatorului, iar acest lucru s-a observat si in cazul nostru, atat pe plan local, cat si international”, a mentionat Susana Laszlo.

Astfel, cele doua creme castigatoare la Bruxelles au inregistrat succes si in cadrul targului international Beauty World Middle East din Dubai, organizat la inceputul lunii iunie. Potrivit declaratiilor reprezentantei companiei, premiile castigate au avut un efect pozitiv nu doar asupra vanzarilor gamelor castigatoare – BIOLIV si GreenStem, ci per total in cifra de afaceri a Cosmetic Plant.

„Dupa ce, in primul trimestru al acestui an, am inregistrat o crestere cu 25% a vanzarilor comparativ cu aceeasi perioada din 2014, estimam ca in urmatoarea perioada vom raporta, de asemenea, majorari, influentate cu siguranta si de castigarea noilor premii”, a incheiat Susana Laszlo.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri