Din pacate, imperfectiunile tenului nu au ramas in adolescenta, fiind o problema cu care unele femei se confrunta chiar si in etapa de maturizare.

Comunicat de presa

Pentru ca tenul tau sa ramana impecabil, in special vara, atunci cand este mai incarcat si expus la razele ultraviolete, NIVEA iti propune doua produse eficiente pe care sa le incluzi in rutina ta zilnica.

NOU! NIVEA Crema de zi BB 5in1 pentru ten predispus la acnee
Avand o textura delicata si imbogatita cu extract de magnolie, crema de zi BB 5in1 de la NIVEA netezeste si matifiaza tenul, lasandu-l hidratat si fara imperfectiuni. Formula care infrumuseteaza si ofera luminozitate este potrivita pentru tenul cu predispozitie acneica si se adapteaza usor nuantei pielii tale. Pret recomandat: 22.12 lei, 50 ml.

NOU! NIVEA Demachiant gel pentru ten predispus la acnee
Special creat pentru nevoile tenului gras sau cu predispozitie acneica, noul demachiant gel de la NIVEA curata delicat si eficient, inclusiv zona ochilor, lasand tenul mat, fara senzatie grasa sau impuritati. Formula anti-bacteriana, cu extract de magnolie se aplica sub jetul de apa, se maseaza bland si se clateste. Rezultatul: un ten mat, luminos si curat. Pret recomandat: 18.92 lei, 200 ml.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri