Noul produs Resist Hyaluronic Acid Booster imbunatateste considerabil nivelul de hidratare al pielii atunci cand este adaugat unei creme hidratante sau ser si ofera un aspect final mai tanar si mai lumino

Comunicat de presa

Potenteaza rezultatele cremei sau serului tau preferat, cu un booster concentrat cu ingrediente reparatoare care mentin bariera naturala intacta si previn deshidratarea pielii.

Noul produs Resist Hyaluronic Acid Booster imbunatateste considerabil nivelul de hidratare al pielii atunci cand este adaugat unei creme hidratante sau ser si ofera un aspect final mai tanar si mai luminos.

Ca orice alt produs Paula’s Choice, formula este 100% fara parfum si alcool si nu a fost testata pe animale. Resist Hyaluronic Acid Booster: Acidul hialuronic are puternic efect anti aging, previne imbatranirea prematura a pielii, diminueaza aspectul inestic al ridurilor si atenueaza neplacerile cauzate de distrugerea celulara generata de radiatiile solare.

In plus, mentine pielea la nivel optim de hidratare. Acest booster specializat are textura de gel/lichid si este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul acneic sau intolerant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Se aplica si in jurul ochilor si contine o concentratie mare de ingrediente reparatoare care actioneaza asupra pielii si imbunatatesc imediat aspectul si textura acesteia, netezind liniile fine si adaugand o luminozitate aparte tenului.

Disponibil in doua variante:

Resist Hyaluronic Acid Booster 20 ml – 233 lei

Resist Hyaluronic Acid Booster 3,5 ml – 47 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri