Un studiu realizat recent de catre Lenor arata ca aspectul si mirosul hainelor sunt principalele elemente ce contribuie la increderea in sine a femeilor, mai ales cand este vorba de situatii spontane.

Comunicat de presa

Felul in care te simti in hainele tale iti poate creste semnificativ increderea in sine si poate avea chiar un impact pozitiv asupra activitatii tale zilnice. Noul Lenor in formula Super Concentrate cu tehnologia FRESHLOCK ofera hainelor tale prospetime si un parfum mai bogat chiar si dupa 12 ore de purtare, pentru ca tu sa te simti la fel de increzatoare in hainele tale pe tot parcursul zilei.

Studiul realizat de Lenor arata ca alegerea outfitului potrivit are un impact real asupra increderii in sine a femeilor. Aproape doua treimi dintre ele spun ca nu mai sunt la fel de multumite de hainele lor spre finalul zilei, iar 55% dintre femei pun acest lucru pe seama faptului ca hainele isi pierd prospetimea pe parcursul zilei.

Mai mult, peste o treime dintre femei spun ca s-a intamplat sa refuze invitatii in oras la finalul zilei, ratand astfel un prilej de socializare, pentru ca nu s-au simtit suficient de increzatoare intr-un outfit care si-a pierdut prospetimea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Noul Lenor Super Concentrate

Lenor in formula Super Concentrate ofera hainelor tale prospetime si parfum pe tot parcursul zilei.

Noua formula Super Concentrate foloseste tehnologia inovatoare FRESHLOCK pentru a-ti oferi o noua experienta senzoriala: prospetime si un parfum mai bogat chiar si dupa 12 ore de purtare. Tehnologia FRESHLOCK inseamna microcapsule de parfum cu un invelis special care permite eliberarea treptata a parfumului. In timpul spalarii, microcapsulele de parfum sunt plasate in fibra hainelor, apoi, in timpul purtarii, la atingere, imbratisare, mangaiere, microcapsulele se sparg si elibereaza parfum proaspat.

In formula Super Concentrate, ai nevoie de doar 25ml de Lenor la o masina de spalat plina, astfel incat, cu o sticla de 1,35l, poti spala de 54 de ori. De asemenea, formula Super Concentrate contine mai putina apa, iar ambalajul contine mai putin plastic, ceea ce inseamna un impact redus asupra mediului.

A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri