12:06, 2 Iunie 2015 publicat în Noutati

Una din doua femei sufera cel putin o data in cursul vietii de o infectie ginecologica sau urinara, iar recurenta acestora este de 50% in primele 3-6 luni de la incetarea tratamentului.

Comunicat de presa

Igiena intima corecta este importanta atat in timpul tratamentului infectiilor urinare si ginecologice, cat si pentru prevenirea altor infectii.

Gelul URACTIV pentru igiena intima, este special dezvoltate pentru nevoile femeilor, indiferent de varsta. Avand ingrediente atent selectionate, gelurile URACTIV au rol eficient in perioada tratamentului infectiilor urinare sau ginecologice si pentru prevenirea recurentelor.

  • Gelul Ultra Protect este recomandat in perioada tratamentelor infectiilor urinare si ginecologice, calmeaza iritatiile si reface mucoasa genitala, reduce senzatia de disconfort si mirosul neplacut. De asemenea, gelul asigura pH-ul optim de 3,5 si mentine echilibrul florei genitale.
  • Gelul Day by Day poate fi folosit in fiecare zi pentru a intretine sanatatea zonei intime, calmeaza iritatiile si reface mucoasa genitala, impiedicand dezvoltarea bacteriilor.

Geluri pentru igiena intima URACTIV®... pentru ca igiena intima este esentiala!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri