In clinica stomatologica LLL Dental gasiti cea mai eficienta solutie stomatologica de albire a dintilor - EPIC, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE.

Comunicat de presa

Incepand cu luna ianuarie 2015, in clinica stomatologica LLL Dental gasiti cea mai eficienta solutie stomatologica de albire a dintilor - EPIC, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE, care este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice.

Mai mult de jumatate din populatie afirma ca zambetul este primul lucru pe care il observa la o persoana. Totodata, studiile arata ca oamenii care zambesc sunt perceputi mai frumosi, indiferent de varsta pe care o au. Dar ce este de facut atunci cand zambetul nu are culoarea pe care ne-o dorim?
Aici intervine albirea dentara, adica manopera prin care culoarea dintilor este modificata de la nuanta lor naturala la o nuanta mai deschisa. Iar procedura albirii cu laser, disponibila de luna aceasta si in clinica noastra, este una extrem de simpla: se foloseste un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen activat de laser, rezultatele fiind uimitoare. Intreaga procedura este simpla si extrem de confortabila pentru pacient, fiind, totodata, sigura si rapida.

“Fumatul, obiceiurile alimentare necorespunzatoare, precum consumul excesiv de cafea sau vin rosu, efectul antibioticelor luate in copilarie sau, pur si simplu trecerea anilor, pot duce la schimbarea culorii dintilor catre alb-galbui. Astfel ca, pentru cei mai multi dintre noi, albirea dintilor poate insemna recapatarea zambetului stralucitor. Putini sunt insa cei care sunt dispusi sa astepte 10-12 saptamani pentru a-si albi dintii acasa si, pentru ca timpul este extrem de important pentru fiecare dintre noi in ziua de astazi, albirea cu laser in cabinetul stomatologic este solutia salvatoare, extrem de avantajoasa.“, a declarat Dr. Claudiu Lupascu.

Avantajele folosirii laserului EPIC:

• Scurteaza cu mult timpul de tratament – timpul mediu de albire este de 20 de minute

• Este solutia cea mai eficienta si minim invaziva disponibila pe piata

• Realizeaza albiri ale dintilor cu pana la 10 nuante

• Efectele dureaza mai mult daca se respecta regulile de igiena

• Acest dispozitiv evita excesul de caldura, ceea ce inseamna confort, siguranta si incredere sporita pentru pacient

• Este singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA - SUA (Food and Drug Administration) pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire si biostimulare/ terapia durerii

• Cu pana la 10W putere disponibili, EPIC duce confortul pacientului la un nou nivel. De asemenea, puterea mai mare permite rezultate complete si imbunatatite in terapia durerii si albire, precum si micro-pulsurile cele mai scurte si puternice pe care un laser cu dioda il poate avea in prezent pe piata

• EPIC are aprobarea FDA pentru terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda.

Daca doriti mai multe informatii despre acest nou tip de albire in cabinet, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de e-mail office@llldental.ro sau la numerele noastre de telefon.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri