Le Chateau, castelul din inima orasului, premiat cu titlul Fairytale Weddings la Mariage Fest

12:01, 28 Ianuarie 2015 publicat în Noutati

Targul de nunti Mariage Fest, desfasurat in perioada 23-25 ianuarie la Palatul Parlamentului a fost un nou prilej pentru echipa Le Chateau de a aduce in atentia vizitatorilor sai un spatiu de evenimente desavarsit atat prin design, cat si prin facilitati.

comunicat de presa

Ne-am bucurat sa le prezentam celor care ne-au trecut pragul solutiile complete, fara precedent in Romania, oferite de Le Chateau. Titlul „Fairytale Weddings”, primit cu ocazia Mariage Fest, a venit drept o confirmare a conceptului in jurul caruia organizam evenimentele sub semnatura Le Chateau: cele mai frumoase basme care ne-au incantat inca din copilarie sunt acum aduse la viata intr-un adevarat palat si cu ajutorul unei echipe demne de un eveniment regal”, a declarat Laura Tatoli, managing partener Le Chateau.

Citeste si:
Primul târg de nunți made in Ro are loc pe 8-9 februarie, la Hotel...
Primul târg de nunți made in...

Premiul „Fairytale Weddings”

In cadrul celei de-a XVI-a editii Mariage Fest, Le Chateau a fost premiat, pentru ilustrarea unui decor de poveste, cu titlul „Fairytale Weddings”. Pornind de la conceptul Nunta regala, standul Le Chateau a transpus un mic fragment de basm in lumea reala. S-au folosit broderii pretioase, tapet regal, tablouri pictate in ulei, demifotolii imbracate in catifea de matase cu monograma brodata, sfesnice si aranjamente florale compacte pe suport de sticla.

Citeste si:
Le Chateau, castelul din inima orasului a fost prezent la cel mai...
Le Chateau, castelul din...

Un castel in inima orasului

Vizitatorii standului au fost familiarizati cu conceptul pe baza caruia s-a construit Le Chateau: imbinarea tehnologiei de ultima generatie cu luxul clasic, pozitionarea unui castel in toata puterea cuvantului chiar in inima Capitalei, impletirea modernului cu eleganta sofisticata.

Feedbackul vizitatorilor a fost exceptional, prilej pentru Le Chateau de a-si reconfirma pozitionarea sa drept noul standard de calitate si eleganta pentru gazduirea evenimentelor de lux.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:
Echipa Le Chateau
0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-chateau.ro
www.le-chateau.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri