Targul de nunti Mariage Fest, desfasurat in perioada 23-25 ianuarie la Palatul Parlamentului a fost un nou prilej pentru echipa Le Chateau de a aduce in atentia vizitatorilor sai un spatiu de evenimente desavarsit atat prin design, cat si prin facilitati.

comunicat de presa

Ne-am bucurat sa le prezentam celor care ne-au trecut pragul solutiile complete, fara precedent in Romania, oferite de Le Chateau. Titlul „Fairytale Weddings”, primit cu ocazia Mariage Fest, a venit drept o confirmare a conceptului in jurul caruia organizam evenimentele sub semnatura Le Chateau: cele mai frumoase basme care ne-au incantat inca din copilarie sunt acum aduse la viata intr-un adevarat palat si cu ajutorul unei echipe demne de un eveniment regal”, a declarat Laura Tatoli, managing partener Le Chateau.

Premiul „Fairytale Weddings”

In cadrul celei de-a XVI-a editii Mariage Fest, Le Chateau a fost premiat, pentru ilustrarea unui decor de poveste, cu titlul „Fairytale Weddings”. Pornind de la conceptul Nunta regala, standul Le Chateau a transpus un mic fragment de basm in lumea reala. S-au folosit broderii pretioase, tapet regal, tablouri pictate in ulei, demifotolii imbracate in catifea de matase cu monograma brodata, sfesnice si aranjamente florale compacte pe suport de sticla.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Un castel in inima orasului

Vizitatorii standului au fost familiarizati cu conceptul pe baza caruia s-a construit Le Chateau: imbinarea tehnologiei de ultima generatie cu luxul clasic, pozitionarea unui castel in toata puterea cuvantului chiar in inima Capitalei, impletirea modernului cu eleganta sofisticata.

Feedbackul vizitatorilor a fost exceptional, prilej pentru Le Chateau de a-si reconfirma pozitionarea sa drept noul standard de calitate si eleganta pentru gazduirea evenimentelor de lux.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:
Echipa Le Chateau
0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-chateau.ro
www.le-chateau.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri