Anul este inca la inceput si pare ca ne permitem sa mai amanam putin toate planurile pe care ni le-am facut. Stim insa foarte bine cat de iute trece timpul si cat de repede ni se umple calendarul. Primele luni din an aduc multe motive de sarbatoare, fie ca vorbim despre Sfantul Valentin, Dragobete, 1 si 8 Martie. Cum orice femeie isi doreste sa arate impecabil in aceste zile speciale, Dr. Cristian Nitescu a construit un calendar de frumusete, ca sa fiti sigure ca aveti timpul necesar pentru schimbarile pe care vi le doriti.

Comunicat de presa

Desigur, fiecare femeie stie cat timp isi aloca pentru make-up sau pentru coafura perfecta, dar stie si cat timp dureaza recuperarea dupa o operatie estetica, astfel incat sa arate impecabil in cea mai romantica zi din an? Aveti timp pentru un tratament injectabil, dar aveti si pentru un implant mamar? In cei peste 20 de ani in slujba frumosului, Dr. Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica si estetica, a observat ca multe dintre pacientele sale amana pana in ultimul moment realizarea unei interventii estetice, uitand insa faptul ca dupa aceasta este nevoie si de o perioada de recuperare, astfel ca rezultatele sa fie cele dorite. Pentru a veni in intampinarea acestora, Dr. Nitescu a dorit sa ofere din timp informatii utile cu privire la cele mai solicitate proceduri pe care le-a realizat in vasta sa cariera.

Interventii cu timp de vindecare de aproximativ 1 saptamana:

• Blefaroplastia: creeaza intinerirea zonei oculare, oferind luminozitate si un aspect intinerit pacientei. Este o operatie minim invaziva cu efecte imediate, ce se realizeaza doar sub anestezie locala, fara a provoca durere nici inainte, nici dupa interventie. Recuperarea este foarte rapida, cu indepartarea firelor la 5-7 zile postoperator. Dupa interventie este recomandat repausul pentru 2-3 zile, fiind posibil sa apara mici echimoze si edem local.
• Ridicarea de sprancene: aduce un beneficiu important persoanelor ce, din cauza procesului de imbatranire, prezinta o "cadere" a sprancenelor sau oricaror persoane care au un exces de piele congenital in aceasta zona. Procedura are un efect impresionant, transformand trasaturile fetei: astfel dispare falsa impresie ca persoana este trista, produsa de pozitia cazuta a acestora. Se realizeaza sub anestezie locala, prin practicarea unor incizii in regiunea sprancenelor si ridicarea acestora cu fire speciale. Efectul este imediat, cu mentiunea ca zonele tratate pot fi umflate cateva zile dupa operatie.
• Rinoplastia: are ca rezultat un nas mai bine proportionat, in armonie cu celelalte trasaturi faciale ale pacientului. Aceasta procedura se realizeaza sub anestezie generala si presupune remodelarea interna si externa a nasului. Recuperarea este relativ rapida, cu o durata de aproximativ o saptamana - zece zile. Exista insa cazuri de pacienti cu un organism ce se vindeca mai lent, sau de interventii mai complexe, post-traumatisme nazale sau deviatii mai grave de sept, la care recuperarea poate dura chiar si 2-3 saptamani. In toata aceasta perioada este foarte important repausul si evitarea temperaturilor extreme, precum si evitarea efortului fizic si al traumatismelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

Interventii cu timp de vindecare de circa 2 saptamani:
• Marirea sanilor cu implanturi siliconice: se realizeaza sub anestezie generala prin insertia de implanturi siliconice fie submuscular, fie subglandular, in functie de necesitatile si dorintele pacientei. Este o interventie cu durata de recuperare de circa 2 saptamani, timp in care trebuie purtata o bustiera postoperatorie si trebuie evitat efortul fizic. Pana la o luna dupa interventie, pacienta trebuie sa evite sporturile ce presupun miscari ale bratelor.
• Liposuctia: Presupune indepartarea grasimii din zonele cu depozite adipoase localizate, ce nu dispar dupa diete sau efectuarea de exercitii fizice. Nu este o metoda de slabire, ci o modalitate de remodelare corporala, dupa ce pacientii au ajuns la o greutate stabila, dar prezinta depozite adipoase “incapatanate”, ce nu cedeaza la sport/dieta. Firele se indeparteaza la aproximativ 5-7 zile dupa operatie, iar pacientii trebuie sa poarte niste vesminte compresiv-elastice (ex. burtiere, pantalonasi elastici, manecute elastice, etc) in perioada postoperatorie.
• Ridicarea sanilor (liftingul mamar): Este recomandata persoanelor ce au “sanii lasati” – fie din cauze congenitale, fie datorita pierderii in greutate, sau dupa sarcina si alaptat. Aceasta nu mareste sau micsoreaza sanii, ci le reda forma si aspectul estetic si reface supletea decolteului. Chiar daca pacientele nu percep durere, este necesara o perioada de 14 zile de recuperare, dupa care se indeparteaza firele si se vor relua treptat activitatile zilnice.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Interventii cu timp de vindecare de aproximativ 3 saptamani:
Abdominoplastia: este o interventie mai ampla, ce presupune indepartarea “sortului” abdominal si repozitionarea ombilicului. Efectul este disparitia excesului de piele si grasime de la nivelul abdomenului precum si crearea unei talii mai subtiri si pozitionarea ombilicului la nivelul adecvat. In perioada imediat postoperatorie este recomandat repausul la pat, evitarea deplasarilor inutile precum si purtarea unei burtiere speciale, urmand ca firele sa fie indepartate la aproximativ 14 zile.
Reductia mamara: Majoritatea persoanelor ce au sanii foarte mari sufera de dureri de spate sau de umeri, motiv pentru care opteaza pentru aceasta interventie. Recuperarea dureaza aproximativ trei saptamani - o luna, timp in care pacienta poarta o bustiera postoperatorie si nu trebuie sa faca efort fizic.

Crocs schimbă regulile styling-ului prin cele mai noi colecții Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri