Unilever lanseaza pe piata din Romania gama de produse Rama mit Butter – un melanj gustos si cremos ce imbina calitatea Rama cu gustul delicios de unt. Rama mit Butter a fost special creata pentru a aduce mai multa savoare la fiecare masa. Cu trei sortimente diferite, Rama mit Butter iti ofera continutul specific de nutrienti esentiali provenind din uleiuri vegetale alaturi de gustul autentic de unt. Rama mit Butter este alegerea ideala in pregatirea sandvisurilor, prajiturilor sau a altor retete culinare

Comunicat de presa

O legatura gustoasa de care te vei indragosti la prima degustare!

Rama mit Butter a fost creata pentru toti cei care isi doresc sa pastreze gustul delicios de unt (22% din compozitie), bucurandu-se in acelasi timp de o dieta echilibrata in fiecare zi. Astfel, melanjul are un continut cu 40% mai mic de grasimi saturate fata de untul obisnuit si contribuie la necesarul zilnic de nutrienti - prin continutul sau de vitamine (A si D), dar si de grasimi esentiale Omega 3 si 6, ce provin din uleiurile vegetale din compozitie.

Fie ca preferi produsul pentru micul dejun, pentru gustarile de peste zi sau pentru pregatirea prajiturilor, Rama mit Butter este alegerea potrivita si iti pune la dispozitie trei sortimente din care poti alege. Cu textura cremoasa a untului si fiind usor de intins pe paine, Rama mit Butter este ideala pentru un mic dejun echilibrat si va da o savoare deosebita sandvisurilor si feliilor de paine prajita. Daca iti place varianta mai sarata, poti alege Rama mit Butter Meersalz, cu 1.4% sare de mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Pachetul Rama mit Butter 250g este ingredientul ideal pentru deserturile tale preferate. Avand in compozitie 25% unt, acest melanj te ajuta sa obtii blaturi pufoase, foietaje fragede si creme fine si delicioase pentru prajituri. In plus, este o alegere potrivita si in pregatirea retetelor pe baza de legume sau paste, oferind gustul fin si apetisant preparatelor tale culinare.

Gama Rama mit Butter poate fi gasita in magazine langa raftul de unt. Noua gama se diferentiaza la raft si prin intermediul ambalajelor premium, care aduc un element de noutate in categorie. Caserolele Rama mit Butter sunt transparente, permitand consumatorului sa vada produsul din interior.

Pentru o masa savuroasa, alege Rama mit Butter - legatura gustoasa dintre unt si Rama!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri