Aplicatia Heineken “Open your City”, parte a campaniei “Cities of the World”, inspira consumatorii si ii provoaca sa descopere secretele oraselor in care locuiesc.

Comunicat de presa

Aplicatia ofera consumatorilor romani posibilitatea de a incarca pozele facute in locuri surprinzatoare si de a le recomanda si prietenilor. Selfie-urile, pozele de grup sau close-up-urile pot fi urcate in aplicatie alaturi de o scurta descriere a locului respectiv, intarind ideea ca nu trebuie sa ne oprim din a explora secretele oraselor noastre.

“Aplicatia Open your City ofera fanilor nostri o adevarata experienta digitala. Vrem sa ii inspiram sa nu se opreasca niciodata din a explora orasul in care traiesc, sa dezvaluie cele mai surprinzatoare locuri si sa le impartaseasca cu prietenii lor. Speram ca, in final, oamenii sa traiasca experienta autentica a orasului lor, in locuri unde se pot distra sau unde se pot relaxa si reincarca bateriile”, a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Global and Premium Brands, Heineken Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

In aplicatia promovata in social media se vor publica toate pozele acceptate impreuna cu descrierea acestora si numele utilizatorului. Toti utilizatorii vor avea o galerie de poze in interiorul aplicatiei, pe care o vor putea impartasi cu prietenii lor. Ulterior, un album cu 10 poze va fi publicat pentru fiecare dintre orasele inscrise, astfel incat utilizatorii sa adune cat mai multe voturi si sa castige premiile din campanie.

Parte a campaniei globale “Cities of The World”, Heineken a organizat o petrecere autentica pentru consumatorii care au acceptat provocarea de a descoperi locuri noi.

Invitatii au fost selectati prin activari in diverse locatii din Bucuresti. Locatia evenimentului, Trenul Regal, din Padurea Mogosoaia a fost descoperita cu entuziasm de numerosii invitati care s-au distrat in stilul Heineken.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Aplicatia “Open your City” si regulamentul campaniei sunt disponibile pe pagina oficiala de Facebook Heineken® (www.facebook.com/Heineken) si pe site-ul Heineken® (https://www.heineken.com/ro), in perioada 11noiembrie - 9 decembrie.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri