Servetele la cutie, servetele de masa, role de bucatarie sau hartie igienica, toate sunt produse de uz casnic ce joaca un rol important in existenta noastra de zi cu zi. De fiecare data le folosim pentru a sterge, a curata sau a absorbi umezeala, iar noua gama Mototol face exact ce-ti promite: „iti vine in ajutor”.

Prin urmare, fie ca scapi niste sos, versi sticla de vin cand te intinzi dupa salata sau murdaresti faianta cand gatesti, in toate situatiile te poti baza pe Mototol, cu produse realizate dintr-o hartie care nu e nici foarte aspra, dar nici foarte moale si are o buna capacitate de absorbtie.

In plus, fie acasa ori la birou, servetelele la cutie din gama Mototol atrag atentia prin ambalajele jucause, realizate cu ghemotoacele de hartie ce caracterizeaza brandul.

Gama de produse Mototol inseamna produse de Zi cu zi (servetele la cutie, servetele, role de bucatarie, hartie igienica si role profesionale), Premium (servetele la cutie, servetele) si Decorative (servetele, servetele ocazii, servetele evantai), toate cu o hartie intr-unul, doua sau trei straturi. Produsele Mototol de Zi cu Zi si Premium se gasesc in magazine si pot fi recunoscute usor prin designul special al ambalajelor, care au ca element central mototolul de hartie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Zece tendințe în social media de reținut pentru 2022

24 Ianuarie 2022 - start-up.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri