Ai ascultat vreodata un discurs care aproape te-a facut sa plangi de emotie? Dar un discurs atat de plictisitor, incat gandul iti fugea la liste de cumparaturi sau la planuri de vacanta?


„Toate fiintele umane se nasc cu nevoia de a asculta si de a spune povesti” – Harvey Cox

Ai ascultat vreodata un discurs care aproape te-a facut sa plangi de emotie? Dar un discurs atat de plictisitor, incat gandul iti fugea la liste de cumparaturi sau la planuri de vacanta?

Fundatia Calea Victoriei te invita vineri 19 septembrie, ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking, propus de Marinela Rata, unde vei invata cum poti construi si sustine un discurs din prima categorie.

Care e diferenta dintre vorbitorul in public care te captiveaza si unul care te plictiseste de moarte? Arta povestirii. Suntem captivati de personaje, comploturi si finaluri fericite, la orice varsta.

Iar cand le vorbesti altor oameni – prezentari la locul de munca, discursuri la conferinte si evenimente speciale – si vrei sa convingi sau sa inspiri, nu exista tehnica mai potrivita decat povestirea. Invata sa devii un povestitor de succes!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Ca orice competenta, si arta povestirii necesita practica. De aceea, atelierele sunt structurate in asa fel incat ai posibilitatea sa exersezi cat mai mult discursul narativ si sa primesti feedback constant din partea trainerului si a celorlalti cursanti.

La finalul celor 5 ateliere, fiecare cursant va sustine un discurs de maximum 8 minute, inregistrat.

Lector: Marinela Rata
Data incepere: 19 Septembrie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5
Frecventa: saptamanal, vineri
Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri