Paris, 1976...Pasiunea, creativitatea si spiritul avangardist al parfumierului-chimist Jean Laporte au inspirat pentru crearea uneia dintre primele si cele mai exclusiviste case de parfumuri de lux: L'Artisan Parfumeur.

Comunicat de presa

Astazi, L'Artisan Parfumeur este una dintre cele mai apreciate case de parfumuri la nivel mondial, fiind prezenta in magazine de renume din New York, Londra sau Tokio. Colaborarea cu parfumieri de renume precum Bertrand Duchaufour, Anne Flipo, Olivia Giacobetti, dar si cu tinere talente precum Karine Vinchon a transformat calatoria aromelor in calitate, maiestrie si autenticitate. Ingredientele rafinate si spiritul inovator creeaza compozitii avangardiste, adevarate emotii olfactive.

Colectia Explosions d’Émotions, semnata L’Artisan Parfumeur, reprezinta conexiunea directa dintre miros si atingere… o explozie de emotii si sentimente intime.

Departe de “piramida olfactiva” obisnuita, structura acestor parfumuri trece peste bariera codurilor clasice. Armonia dintre diferitele fatete dezvaluie emotii profunde si acorduri pline de senzualitate si euforie.

Create de Bertrand Duchaufour, Haute Voltige, Rapelle-Toi si Onde Sensuelle exploreaza rezonanta emotionala a aromelor, pentru a crea piese surprinzatoare si exuberante.
Colectia L’Artisan Parfumeur este disponibila exclusiv in Beautik Haute Parfumerie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri