Stim cu totii cat de importanta este curatarea pentru sanatatea pielii si tenului tau. Acum, nu mai avem nicio scuza sa sarim peste etapa de curatare a tenului: MagnifiqueSkin aduce in Romania un produs dermato-cosmetic pentru curatare zilnica cu efect 3 in 1: Sebionex gel spumant pentru ten si corp.

Comunicat de presa

Sebionex gel spumant de curatare pentru igiena fetei si a corpului contine o combinatie de agenti delicati de curatare, neagresivi cu pielea, pentru a ajuta tenul in lupta cu acneea sau tendinta de ingrasare, dar si pentru curatare zilnica.

Acum ai o solutie la indemana pentru o piele curata, fina, pentru ca diminetile sa fie mai insorite cand te uiti in oglinda, iar serile mai usoare cand te pregatesti de culcare. Din cauza factorilor de mediu si stres, din ce in ce mai multe dintre noi ne confruntam cu probleme de sebum ale tenului, ocazionale sau care par sa castige tot mai mult teren. Ne dorim o curatare eficienta, insa delicata cu tenul nostru, dar simtim ca produsele cosmetice nu ne mai ajuta. De aceea, Sebionex gel spumant, cu pompita pentru o aplicare mai usoara si igienica, este o solutie accesibila, cu formule testate de medici dermatologi din Franta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Pe langa efectul de curatare delicat, Sebionex gel spumant este eficient in combaterea acneei, cea mai frecventa afectiune dermatologica. Gelul exfoliaza delicat, reduce deshidratarea si previne aparitia ridurilor fine datorita unui mix de ingrediente speciale - 4% acizi alfa hidroxi.

Stiai ca...

Acizii alfa hidroxi sunt folositi pentru curatare in diverse formule inca din antichitate si datorita mixului de acizi dezvoltat de Laboratorul ACM din Franta, Sebionex gel spumant ajuta la imbunatatirea generala a conditiei tenului si pielii.

Sebionex gel spumant de curatare este disponibila doar in farmacii, in varianta de 200 ml la pretul de 48 de lei.

***

Pentru sfaturi, informatii de la specialisti, cadouri si portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, va asteptam pe pagina de Facebook: www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania si pe www.magnifiqueskin.ro

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Foto fr si main:  By Irina Bg /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri