Din dorinta de a contribui la ingrijirea copiilor nascuti prematur, in 2013 Dorna s-a alaturat Asociatiei Salvati Copiii, dezvoltand campania Grija pentru copii. Astfel, am ajutat la dotarea a 15 maternitati din Romania cu echipamente de specialitate.

„Scopul nostru este sa reusim sa modernizam toate maternitatile din tara, astfel incat micutii veniti pe lume inainte de termen sa se poata bucura, si ei, de dreptul la viata. Pentru aceasta, insa, avem nevoie de sprijin constant din partea oamenilor si companiilor, si multumim din nou pe aceasta cale Dorna, care, prin suportul oferit, ne-a ajutat sa dublam numarul echipamentelor donate. Aceste donatii se cuantifica in vieti umane, astfel ca, prin programul nostru national de dotare a maternitatilor, contribuim la salvarea copiilor nascuti prematur”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedintele Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

In 2014, Dorna a extins promisiunea de sustinere a copiilor nascuti prematur si catre mamici, creand in premiera proiectul denumit “Fereastra de Speranta”, implementat in Maternitatea Polizu, din Bucuresti. Geamul care desparte camera de asteptare de salonul de terapie intensiva in care se afla nou-nascutii prematur a devenit suport al mesajelor de sustinere trimise de mii de romani mamelor care asteapta sa isi vada bebelusii. Acestea petrec, in medie, aproximativ 10 minute pe zi cu micutii lor, in rest este doar asteptare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

„In numele corpului medical din maternitatile care au primit echipamente de specialitate, le multumesc initiatorilor acestei campanii. De asemenea, multumesc si in numele parintilor si copiilor care au beneficiat si vor beneficia de aceste echipamente. Este un gest care ne da speranta de viata sanatoasa pentru copiii nascuti prematur din Romania. Este impresionant ca exista preocupare in ceea ce priveste ingrijirea celor mai mici copii, a familiilor lor si este un ajutor important in munca personalului medical. Multumim pentru reusita si speram sa continuam impreuna!”, a declarat prof. doctor Silvia Stoicescu, sef sectie neonatologie Maternitatea Polizu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri