(P) Descopera beneficiile celei mai pure ape de mare - gama AQUA Maris

12:02, 28 Februarie 2014 publicat în Noutati

Inca din cele mai vechi timpuri, bolnavilor sau pacientilor slabiti, mai ales celor cu probleme respiratorii li se recomanda sa petreaca cat mai mult timp posibil in apropierea marii. Efectele terapeutice ale apei de mare se datoreaza bogatiei in saruri minerale si oligoelemente, cura cu apa de mare oferind numeroase beneficii organismului uman.

Comunicat de presa

Gama de produse Aqua Maris foloseste proprietatile curative ale apei Marii Adriatice, proprietati datorate bogatiei in minerale si oligoelemente. Marea Adriatica este recunoscuta pentru claritatea si puritatea ei, fiind unul dintre cele mai curate ecosisteme ale planetei.
Apa de mare mentine starea fiziologica a mucoasei nazale si functia cililor, imbunatateste transportul mucociliar al acesteia, reduce uscaciunea mucoasei si are actiune antiseptica.

Citeste si:
Protecția solară pentru păr și scalp: află de ce ai nevoie de ea 
Protecția solară pentru păr...

Gama Aqua Maris foloseste apa de mare sub forma de aerosoli si solutii, iar produsele sunt fabricate in forme farmaceutice usor de folosit. In plus, utilizarea produselor din aceasta gama nu genereaza niciun efect secundar, conform celor 15 studii care au inclus aproape 1.500 de pacienti.

Produsele Aqua Maris sunt indicate pentru igiena nazala zilnica, in cazul infectiilor virale ale cailor aeriene superioare si pentru preventia acestora, in rinitele vasomotorii, rinitele alergice, rinita uscata, pentru hidratarea mucoasei nazale deteriorate, spalarilor intranazale, fumatorilor, dupa interventii chirurgicale endo-nazale, in gingivite sau afte.

Citeste si:
Tot ce nu o sa spun niciodata nu o sa treaca niciodata
Tot ce nu o sa spun niciodata...

Ceea ce face produsele Aqua Maris sigure si igienice este sistemul unic Advanced Perservative Free (APF) pump technology. Acesta permite continutului flaconului sa ramana steril pana la ultima picatura si nu necesita aditivi sau conservanti.

Gama contine urmatoarele produse:
- Aqua Maris spray nazal (30 ml) – contine apa de mare izotona
- Aqua Maris Strong spray nazal (30ml) – contine apa de mare hipertona
- Aqua Maris Plus spray nazal (30 ml) – contine apa de mare izotona imbogatita cu d-pantenol
- Aqua Maris picaturi nazale pentru copii (15 ml) – contine apa de mare izotona
- Aqua Maris unguent nazal (10g) – cu d-pantenol, vitamina A si E
- Aqua Maris spray de gat (30 ml) – contine apa de mare hipertona
- Aqua Maris Oto spray pentru ureche (30 ml) – contine apa de mare izotona
- Aqua Maris Irigator nazal – plicuri cu sare de mare imbogatita cu uleiuri volatile de mirt si imortela pentru dizolvare in recipientul de spalare

Gama Aqua Maris poate fi folosita atat de adulti cat si de copii incepand din primele zile de viata, produsele fiind formulate dupa standarde inalte de calitate, sunt sigure si lipsite de efecte adverse.

Acceseaza www.aqua-maris.ro si informeaza-te despre beneficiile produselor cu apa de mare din Marea Adriatica! https://www.facebook.com/AquaMarisRomania


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri