28 Februarie 2014 publicat în Noutati 9 share-uri

Anul acesta, luna martie este luna frumusetii si a feminitatii.

Comunicat de presa

Fie ca iti doresti sa intampini primavara cu o stare de spirit pozitiva, fie ca planuiesti o schimbare de look surprinzatoare, te vei bucura sa descoperi cea mai noua surpriza marca El Studio, la SP Selective Days!

Patru zile la inceput de primavara sunt rezervate pentru ca tu sa te simti speciala. Vino pe 4 martie la El Studio Floreasca, 6 martie la El Studio Mosilor, 10 martie la El Studio Tei sau 11 martie la El Studio Timpuri Noi, intre orele 16:00 – 20:00, si descopera ritualul complet System Professional by Wella (samponat, masca si infuzie, coafat). Adauga la acesta consiliere personalizata oferita de stilistii salonului si o surpriza de la Wella, iar rezultatul va fi spectaculos! Toate acestea vor fi cadoul El Studio pentru tine!

Formata din specialisti atent selectati si pregatiti, echipa El Studio detine cunostintele si experienta necesare pentru a le oferii clientilor sai cele mai bune sfaturi in materie de look personal si ingrijire. Calitatea serviciilor si a produselor utilizate, precum si atmosfera placuta sunt garantia unei experiente relaxante si a imaginii tale perfecte.

Beneficiaza de promotie primele 30 de persoane care se inscriu pe Facebook pentru fiecare dintre cele patru zile mentionate. Ritualul tau de frumusete te asteapta! Detalii pe: www.el-studio.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Foto fr si main: By Ekaterina Jurkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri