Baneasa Shopping City, cel mai profitabil centru comercial din Romania, lanseaza noua etapa a campaniei Traieste Frumos, campanie prin care isi propune sa aduca in prim plan frumusetea vietii si sa dea oamenilor surse de inspiratie si idei pentru o viata traita frumos.

Comunicat de presa

Campania este sustinuta de platforma online www.traieste-frumos.ro, care isi doreste sa creeze cea mai mare colectie de „sfaturi” pentru o viata plina de optimism si bucurie.

Aici, vizitatorii sunt invitati sa scrie despre ce inseamna pentru ei traitul frumos si despre ce fac zi de zi pentru a-si bucura viata.



A trai frumos inseamna ceva diferit pentru fiecare dintre noi; poate fi o terapie prin shopping sau o cina romantica impreuna cu persoana iubita, o excursie intr-o tara exotica.

Incepand cu luna octombrie, Baneasa Shopping City te provoaca zilnic la rasfat, fie ca este vorba de delicii culinare, de branduri renumite sau de modalitati unice prin care cei care viziteaza mall-ul se pot exprima diferit, inedit si frumos. Nu vor lipsi nici surprizele pregatite pentru vizitatorii platformei www.traieste-frumos.ro, care vor avea posibilitatea de a castiga zile de rasfat, happy hours in restaurantele din mall, tricouri personalizate cu mesajul lor si multe altele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Pe langa platforma www.traieste-frumos.ro, Baneasa Shopping City invita publicul sa intre in dialog prin accesarea paginii de Facebook sau prin activitatile desfasurate in mall.

Te asteptam si pe tine alaturi de noi. Scrie-ne pe www.traieste-frumos.ro cum te bucuri de fiecare clipa din viata ta si descopera o multime de idei inedite care te vor inspira sa traiesti frumos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri