(P) Cascavalul Clasic de la Napolact - fiecare kilogram produs cu 10 litri de lapte din inima Ardealului

12:09, 26 Septembrie 2013 publicat în Noutati

FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, lanseaza cascavalul Clasic Napolact intr-un ambalaj nou si modern, facut dupa o reteta traditionala Napolact, care foloseste 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru fiecare kilogram.

Comunicat de presa

Anul acesta, Cascavalul Clasic Napolact a primit distinctia ”Superior Taste Award”, oferita de International Taste & Quality Institute (iTQi) din Belgia, o organizatie independenta formata din bucatari sefi si sommelieri dintre cei mai apreciati. Astfel, calitatea produselor Napolact este certificata si de cei mai renumiti profesionisti in domeniu.

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...

”Ne bucuram de faptul ca atat consumatorii romani, cat si juriul profesionist din Belgia apreciaza Cascavalul Clasic Napolact. Suntem convinsi ca aceasta preferinta se datoreaza retetei noastre speciale cu 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru un kilogram de cascaval. Vom oferi in continuare produse bine facute, cu gust si calitate de care suntem mandri si care conving la o prima degustare”, a declarat Razvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina Romania.

Citeste si:
Lidl România, în parteneriat cu rețeaua Băncilor pentru Alimente,...
Lidl România, în parteneriat...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri