FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, lanseaza cascavalul Clasic Napolact intr-un ambalaj nou si modern, facut dupa o reteta traditionala Napolact, care foloseste 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru fiecare kilogram.

Comunicat de presa

Anul acesta, Cascavalul Clasic Napolact a primit distinctia ”Superior Taste Award”, oferita de International Taste & Quality Institute (iTQi) din Belgia, o organizatie independenta formata din bucatari sefi si sommelieri dintre cei mai apreciati. Astfel, calitatea produselor Napolact este certificata si de cei mai renumiti profesionisti in domeniu.

”Ne bucuram de faptul ca atat consumatorii romani, cat si juriul profesionist din Belgia apreciaza Cascavalul Clasic Napolact. Suntem convinsi ca aceasta preferinta se datoreaza retetei noastre speciale cu 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru un kilogram de cascaval. Vom oferi in continuare produse bine facute, cu gust si calitate de care suntem mandri si care conving la o prima degustare”, a declarat Razvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri