Stim cat de important este sa fii in preajma prietenelor tale, sa fii inconjurata de oameni dragi si sa te simti cu adevarat bine atunci cand sunteti impreuna.

Comunicat de presa

Din pacate, sunt zile in care confortul si buna dispozitie sunt departe de tine, momente in care nu poti scapa de griji, iar asta te impiedica sa te simti bine cu tine insati si cu cei din jurul tau. Pentru ca meriti tot ce e mai bun, noul Always iti ofera acum pana la 100% protectie si pana la 0% miros nedorit, pentru ca tu sa te simti cat mai confortabil cu tine insati si cu prietenele tale zi de zi, fara sa ai vreo grija.


Bucuria fiecarui moment petrecut cu cei dragi depinde si de starea ta de spirit. Apropierea fata de alte persoane si, in special, fata de prieteni, iti poate reduce starea de disconfort, anxietatea si stresul. Stii prea bine ca momentele de apropiere cu oamenii dragi nu fac altceva decat sa va intareasca prietenia. Fie ca mergi brat la brat cu prietenele tale, ca va inghesuiti pe bancheta din spate a taxiului sau ca incercati sa stati toate la aceeasi masa in cafenea, sunt acele momente in care stii ca sunteti de nedespartit. Si atunci, e important sa nu te simti stanjenita, ci sa fii cu adevarat protejata si plina de prospetime.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Pentru ca prietenele tale sunt importante, pentru ca numai alaturi de ele te distrezi oriunde si oricand, Always tine grijile zilelor delicate departe de tine. Gata cu zilele mohorate! Gata cu grijile! Always le-a incuiat si le-a pus departe de tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri