Inflamatie, hipersensibilitate si sangerari in timpul periajului sau folosirii atei dentare?

Comunicat de presa

Orice expert in ingrijire orala iti poate confirma - bolile gingivale pot fi rezultatul unei igiene orale incorecte.

Atunci cand placa dentara - o pelicula incolora, lipicioasa de bacterii si resturi alimentare care se acumuleaza in mod constant pe dinti si sub linia gingiei - nu este îndepartata, riscul aparitiei problemelor gingivale creste.

Dupa 5 de ani de cercetare, expertii in ingrijire orala au gasit solutia - blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line - o gama specializata disponibila exclusiv in farmacii.

Datorita continutului de saruri de staniu stabilizate si fluoruri, pasta de dinti blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line Gum Protection ofera solutii dovedite clinic pentru nevoile multiple ale pacientilor: lupta cu bacteriile asociate cu placa si problemele gingivale, ajuta la prevenirea formarii tartrului, blocheaza actiunea coroziva a acizilor alimentari, lupta impotriva cariilor si intareste smaltul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Noua inovatie revolutionara in ingrijirea orala intrerupe ciclul gingivitei si are dubla-actiune antibacteriana – nu doar omoara bacteriile dar si inhiba productia de toxine inflamatorii in bacteriile care au supravietuit datorita actiunii lor bacteriostatice.

Fiind o gama specializata, sistemul complet in ingrijirea orala blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line este disponibil exclusiv in farmacii si ofera solutii dovedite clinic pentru nevoile multiple ale pacientilor:
Dr. Alexandru Brezoescu- Presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti, Director Executiv al Uniunii Naţionale a Asociaţiilor Stomatologice – “Noua gama blend-a-med Clinic Line este de acum raspunsul la nevoile pacientilor de a avea dinti sanatosi si de a preveni problemele legate de igiena orala.

Fiind un produs comercializat in farmacii, acest fapt ii confera un statut special, mai apropiat de standardele medicale. Felicitari pentru modul constant in care imbunatatiti produsele de igiena orala.”

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Pasta de dinti: blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line Gum Protection – reduce si ajuta la prevenirea problemelor gingivale in 4 saptamani blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line Sensitivity Field – inlatura durerea rapid prin blocarea tuburilor dentinare si protejeaza impotriva cauzelor sensibilitatii viitoare blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line Enamel Rgeneration - ajuta la refacerea continutului de minerale al smaltului si creeaza un scut protector impotriva acizilor

Periuta de dinta Oral-B PRO EXPERT indeparteaza mai multa placa bacteriana de-a lungul marginii gingivale fata de o periuta manuala obisnuita intr-un periaj normal. Perii Criss-Cross permit indepartarea eficienta a placii bacteriene, principala cauza a problemelor gingivale.

Ata dentara Oral-B PRO EXPERT Clinic Line – tehnologia de alunecare ajuta la indepartarea placii dentare dintre dinti

Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Apa de gura Oral-B PRO EXPERT Clinic Line – inhiba dezvoltarea placii bacteriene cu un efect de pana la 12 ore.

De acum incolo, vei gasi in orice farmacie nu doar un sfat avizat, dar si produse specializate in problemele tale legate de igiena orala. Cu blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line vei vedea ca efectele gingivitei se vor reduce semnificativ - sangerarea gingiilor este diminuata cu 74% in 3 luni, iar inflamatiile gingiei cu 45% in 2 luni. Este dovedit clinic!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri