Gama de produse ARTISTRY prezinta Colectia de machiaj ARTISTRY ENCHANTED GARDEN - o adevarata capodopera, alcatuita din culori vii, de primavara, pentru ochi, pometi si buze, care permit oricui sa dea frau liber imaginatiei pentru a obtine un look glamour, contemporan.

Comunicat de presa

Gama de produse ARTISTRY, exclusiv de la Amway, prezinta Colectia de machiaj ARTISTRY ENCHANTED GARDEN – o adevarata capodopera, alcatuita din culori vii, de primavara, pentru ochi, pometi si buze, care permit oricui sa dea frau liber imaginatiei pentru a obtine un look glamour, contemporan.

Podiumurile de prezentare ale colectiilor pentru sezonul de primavara 2013 au fost dominate de bogatie si romantism – designerii au expus o eleganta indrazneata, siluete longiline clasice si materiale traditionale, amplificate de texturi luxuriante si inedite si forme sculpturale fermecatoare – iar tendintele in machiaj au urmat indeaproape. Ochii smoky eyes, pometii de culoarea caisei, pleoapele discret conturate si buzele umede, cu accente subtile, dar in acelasi timp dramatice – in culori aprinse, uimitoare, sunt elementele centrale ale sezonului, caracterizat de palete cromatice absolut fascinante.


„Luminozitatea translucida ce caracterizeaza colectia ENCHANTED GARDEN este inspirata de tabloul „Nuferi” al lui Monet. Pentru a da un caracter modern acestei colectii, am urmarit podiumurile de prezentare unde machiajul a fost utilizat pentru un efect coloristic desavarsit care sa confere un look mai stralucitor si mai indraznet
”, a declarat Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Ochi de o frumusete rapitoare

Fardurile trio pentru ochi ARTISTRY Water Eye Colors, disponibile in doua palete cromatice distincte – contin noile formule dual-phase pe baza de apa ce invaluie ochii cu un voal sclipitor de culoare. Formula unica se omogenizeaza in interiorul sticlutei printr o agitare rapida, transformandu-se instantaneu intr-o pudra matasoasa care aluneca pe pleoape.

Aceste farduri se aplica usor si redau un efect cromatic subtil sau intens, fiind disponibile in tonuri luminoase – Pearl trio, ce luceste proaspat ca roua diminetii, si Sparkle trio ce atrage prin nuantele albastrii si aurii translucide. Pentru a defini culoarea, dermatograful pentru ochi de la ARTISTRY, cremos si foarte lucios, cu o formula metalica si buretel incorporat, imbogatit cu balsam, poate fi aplicat pentru un look indraznet si de durata.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Pometi si buze care atrag privirile

Look-ul delicat, luxuriant al pometilor si al buzelor, pe care pana acum doar vi-l puteati imagina, se transforma intr-o frumoasa realitate cu Sheer Cheek Color si Lip Gloss Duos de la ARTISTRY. Imbogatit cu buchete proaspete de nuante, Sheer Cheek Color este realizat din minerale prelucrate manual, cu o textura microfina care se aplica usor pentru a crea un aspect final stralucitor, matasos si luminos.

Culoarea delicata si totusi bine conturata accentueaza obrajii printr-o culoare radianta subtila. Pentru a rasfata buzele, Lip Gloss Duos contin balsamuri cremoase din belsug, conferind un aspect translucid si stralucitor. Duo-urile contin sfere cu acid hialuronic, care ofera un aspect mai plin buzelor si perle cu efect special care dau volum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri