10 Decembrie 2012 publicat în Noutati 79 share-uri

Iti simti pielea uscata si fara stralucire? Pe masura ce inaintezi in varsta trebuie sa iti tratezi pielea cu ceea ce are ea mai multa nevoie pentru a-si mentine acea stralucire trandafirie a tineretii. Iar cei mai buni prieteni antiimbatranire se gasesc in natura! Un expemplu este Gama cu maces (trandafir salbatic) cultivat biologic de la Weleda, care poate reda prospetimea si vitalitatea pielii tale.

Lotiune de dus cu macese 200ml

Stimuleaza restabilirea echilibrului natural al pielii

Iti doresti relaxare pentru trup si suflet dupa o zi obositoare? Atunci este timpul pentru un rasfat cu lotiunea de dus cu macese! Vei simţi pe pielea ta cum uleiul esential veritabil de trandafir de Damasc isi elibereaza parfumul aducand cu sine o armonie binefacatoare.

Tensidele de zahar curata pielea cu multa blandete. In plus, lotiunea de dus ingrijeste pielea cu uleiuri vegetale pretioase.

Uleiul bio obtinut din maces (trandafir salbatic Rosa Mosqueta din Chile) este bogat in acizi grasi esentiali si rasfata pielea care devine moale la atingere. Uleiul fin de susan previne deshidratarea pielii si o hraneste intensiv – pentru o senzatie matasoasa.
Lotiunea de dus cu maces a fost recompensata cu calificativul Öko-Test „foarte bun”!

Mod de folosire: Aplicati pe corp o cantitate mica si masati usor. Clatiti bine.
Produs testat dermatologic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Produs certificat natural cu ingrediente biologice (organice). Pret: 48,8 lei.

Fii gata sa-ti rasfeti pielea cu noile formule naturale de ingrijire Weleda!

Produsele Weleda pot fi achizitionate din magazinele bio-naturiste si online din toata tara (MioBio, Naturalia, Napati, Leacul, Organik, Organic Baby etc).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri