7 Decembrie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

De acum cearcanele si pungile de sub ochi nu mai sunt o problema! Le poti trata cu cel mai nou produs anti-cearcane creat de laboratoarele Teoxane Geneva. Noul Redensity II este special creat pentru a reda pielii luminozitatea si pentru a estompa zona incercanata de sub ochi.

Comunicat de presa

Un gel diferit si unic

Acidul hialuronic Redensity II este o substanta unica creata special pentru aria din jurul ochilor. Injectat printr-o tehnica aparte, acidul hialuronic nu exercita nici un fel de presiune asupra tesutului ocular. Mai mult, aminoacizii din acest produs refac elasticitatea pielii si ii confera stralucire.

Industria de profil a incercat crearea unor substante care sa imite cat mai fidel caracteristicile locale, sa reintinereasca pielea cu un minim de reactii adverse. Tocmai de aceea, acidul hialuronic Redensity II este o noutate in domeniu.

Acidul hialuronic este disponibil sub forma unui gel foarte fluid, imbogatit cu aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine, care se pot introduce in regiunea de sub ochi intr-o cantitate redusa pentru a corecta cearcanele intr-un mod cat mai natural.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

,,Formula speciala si patentata are la baza acidul hialuronic care datorita concentratie ideale 15mg/g), rehidrateaza si redensifica dermul. Pe langa acesta Redensity II detine o serie de substante ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce contine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanti, 2 minerale si vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietatile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic si eficienta cu care se combina pentru restructurarea globala a dermului. Pe langa toate acestea, lidocaina, ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic.”, a declarat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Redensity.

Simplu, rapid, fara durere si cu rezultare uimitoare

Gelul este recomandat tuturor persoanelor, de orice varsta care doresc sa estompeze cearcanele sau pungile inestetice de sub ochi. Redensity II este un tratament non-invaziv, cu rezultate vizibile.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

,,Regiunea perioculara este extrem de delicata si sufera cu trecerea anilor o serie de transformari atat la nivelul pielii, cat si al structurilor din profunzime: tesut adipos, musculatura, tesut osos. Oboseala cronica, lipsa de fier sau vitamine din organism, deshidratarea, anumite boli, pierderea elasticitatii pielii, a grasimii, a tonusului muschilor si a masei osoase prin procesul firesc de imbatranire, culoarea inchisa data de prezenta vaselor de sange aproape de suprafata pielii sau de pigment, toti acestia sunt factori care, asociati sau nu, in timp determina chipul nostru sa para obosit, trist si lipsit de vitalitate. Acidul hialuronic Redensity II este o inovatie in domeniu, iar prin proprietatile sale aparte putem acum corecta cearcanele intr-un mod cat mai natural”, explica dr. Oana Spanu, medic specialist dermatolog.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Modalitatea de injectare dureaza doar cateva minute, iar gelul se aseaza in mai multe planuri astfel incat sa se integreze perfect in tesut, in cantitate de 0,5ml. Efectele tratamentului vor fi vizibile imediat. Se va observa atenuarea cearcanelor, pilelea va fi mai luminoasa, iar umbrele de pe ploapa inferioara vor fi sterse. Per total va rezulta o imagine de ansamblu naturala. Datorita originii non-animale a produsului nu exista risc de alergie, iar efectul poate persista pana la 1 an, o perioada lunga comparativ cu alte produse folosite anterior pentru cearcane.

,,Maximum de efect apare la 2-3 zile dupa tratament. In zilele post tratament pacientii sunt rugati sa bea foarte multe lichide pentru a-si mentine pielea hidratata. Aceasta substanta nu are contraindicatii. Dupa injectare pielea din zona ochilor se poate invineti sau umfla, insa culoarea va disparea in cateva zile”, sustine dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Redensity II vine la un an dupa lansarea Redensity I, care combina tehnicile traditionale de umplere a ridurilor cu mesoterapia pentru o piele tanara si hidratata. Redensity I este creat special pentru a elimina imperfectiunile fetei. Acesta actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale si profunde chiar de la prima folosire. In urma acestui tratament pielea capata un aspect fin, este hidratata si isi recapata elasticitatea si luminozitatea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri