22 Noiembrie 2012 publicat în Noutati 6 share-uri

Sarbatorile de iarna sunt intotdeauna perioada cea mai aglomerata a anului si presupun multe pregatiri, cumparaturi, cadouri si nenumarate petreceri.

Comunicat de presa

Insa, pentru orice femeie petrecerile de Craciun si Revelion sunt cele mai importante momente pentru ca trebuie sa aleaga acea coafura interesanta si lejera, care sa fie totodata rezistenta si de impact.

De cele mai multe ori, diferenta dintre coafuri o poate face alegerea unei nuante de vopsea potrivite tenului si stilului personal. Wellaton Colorant Mousse te provoaca sa incerci un look nou de sarbatori si sa alegi o nuanta vibranta care sa se potriveasca cu mesajul pe care vrei sa-l transmiti – Diva de Sarbatori!

Fie ca ai curajul sa incerci un rosu electrizant sau vrei sa iti scoti ochii in evidenta cu nuante mai inchise sau daca te hotarasti pentru unul din tonurile de blond stralucitor, Wellaton iti asigura reusita oricarei petreceri si a oricarei coafuri. Iar ca pont, pentru un plus de stralucire a culorii, iti recomandam pentru styling gama pentru par vopsit Wellaflex Brilliant Colors.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos
Tendintele de hair-style pentru 2012-2013 promoveaza coafurile feminine, asa ca poti asorta rochiilor de petrecere un coc elegant sau niste bucle aristocrate.

Pentru un styling perfect si fixarea de durata a coafurii produsele Wellaflex iti vin in ajutor. Iar cele mai potrivite pentru a experimenta trendintele acestui an sunt spuma de par si spray-ul fixative Wellaflex Curls & Waves si Wellaflex Shiny Hold.

Si pentru ca este sezonul surprizelor Wellaton si Wellaflex te asteapta in perioada 28 octombrie – 16 decembrie, in marile centre comerciale, pentru a experimenta un look de Diva.

Accepta Provocarea!

La standul Wellaton si Wellaflex vei beneficia de styling si colorare gratuita, de sfaturi din partea stilistilor, dar si de o sedinta foto pentru a imortaliza noul tau look! Astfel obtii ghidul tau personal prin care poti fi o Diva in fiecare zi.
Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Te asteptam in locatiile selectionate, intre orele 11.00 si 20.00, astfel:
- Brasov – 24-25 noiembrie
- Constanta - 30 noiembrie-2decembrie
- Ploiesti – 8-9 decembrie
- Cluj - 15 -16 decembrie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri