, 30 Noiembrie -0001 publicat în Noutati 2 share-uri

Sebastian Professional nu cunoaste limite. La un an in Romania sarbatoreste viitorul in hairstyling.

Comunicat de presa

Curajul de a crea fara oprelisti. Liber si neconditionat. Sprijina cautarea continua a ineditului. Crede in diversitate si original, deoarece personalitatile sunt prea colorate pentru a fi cuprinse intr-un singur look. “Un an plin de surprize placute, provocari emotionante, experiente intense, nonconformism, ARTA si libertate de a crea. Tocmai aceasta senzatie de libertate este ceea ce iubesc eu cel mai mult la Sebastian” marturiseste Arabella Saulig, DESIGN TEAM Sebastian Professional Romania.

La un an de existenta in Romania, Sebastian Professional si-a sarbatorit in mod original existenta la Penthouse Gallery. Printr-o expozitie de coafuri realizate in lut de catre hairstilisti si vegheate indeaproape de sculptorul Darie Dup. Sebastian inseamna o lume intr-o continua cautare a ineditului, o lume a hair-fashionului fara limite in care privim dincolo de comun.

“Am mers in atelierul de basm al designerului Kristina Dragomir si am descoperit o noua perspectiva a artei prin transformarea unor materiale magice in creatii personale. Brandul Sebastian deschide hairstilistilor lumea catre fashion-designul contemporan. Te inspira sa te joci cu texturi noi, taieturi meticuloase si atitudini prodigioase.” declara Ovidiu Cristea, DESIGN TEAM Sebastian Professional Romania.

Pentru ca Sebastian inseamna arta. Arta creatiei in coafura. Cu ajutorul Sebastian Professional, stilistul isi exploateaza potentialul unic. Se redescopera intr-o lumina noua, intr-un nou context de lucru unde principalul instrument este imaginatia. Astfel, dincolo de orice norma poate crea lucruri noi pentru ochi. Ceva ce nu s-a mai vazut.

Produsele Sebastian sunt instrumente ideale pentru stilistii curajosi si deschisi in permanenta spre inovare. Portofoliul include un numar de 50 de produse reunite in patru linii. Gama Flow are caracteristici polivalente. Ofera simultan styling extrem de usor, subtil, cu miscare, dar si ingrijire hidratanta. Foundation este linia destinata exclusiv ingrijirii, in timp ce Flaunt si Form se adreseaza texturii, formei si finisarii coafurii.

SEBASTIAN ne conduce in spatiul unde visele devin realitate.
What`s Next?
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri