19 Iulie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Imagineaza-ti cum ar fi daca in loc de “Buna dimineata!” ai fi intampinata cu un sincer “Arati minunat azi!”, iar seara, dupa o zi aparent interminabila, ai fi invidiata pentru aroma proaspata, de mere verzi, pe care o lasi in urma de fiecare data cand intorci capul. Ar fi ziua ideala, nu-i asa?

Comunicat de presa

Nimic nu este imposibil! Noul head&shoulders Apple Fresh te invaluie in arome proaspete de mere verzi ce dureaza intreaga zi si te cucereste cu aceleasi beneficii pentru care l-ai iubit pana acum: par stralucitor si sanatos cu pana la 100% fara matreata* - toate acestea pentru ca tu sa te simti minunat!

Formula dezvoltata de specialistii head&shoulders are la baza o combinatie unica de ingrediente si tehnologii special concepute pentru ca tu sa te poti bucura atat de un par frumos si sanatos, cat si de un scalp curat pe durata intregii zile. head&shoulders Apple Fresh iti lasa parul curat si stralucitor – pregatirea perfecta pentru cele mai flirty hairstyle-uri ale verii. Cu note de top, mijloc si baza de mar verde, para asiatica, crini, trandafiri si iasomie – parfumul noului head&shoulders Apple Fresh se mentine mult mai mult timp lasandu-ti mereu senzatia de par proaspat spalat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

Deci nu uita – pentru a fi in centrul atentiei in acesta vara si pentru a atrage toate privirile, incearca noul head&shoulders Apple Fresh care iti ofera sanatate si stralucire pentru parul tau. Ca sa nu mai vorbim de aroma proaspata de mere verzi care iti va inviora fiecare zi!

Stiati ca:

  • 62% dintre femei considera ca felul in care le sta parul le influenteaza dispozitia catre flirt, iar 74% spun ca parul frumos, curat, cu un miros fresh le face sa se simta mai atragatoare? In acelasi timp, ce 70% dintre ele recunosc ca si-au folosit parul ca pe o arma de seductie
  • 63% dintre barbati ar face un compliment unei femei daca parul ei ar arata minunat?
  • parul curat, care miroase minunat are putere de a schimba starea de spirit? Iar foarte multe dintre femei (94.5%) cred ca parul frumos si proapat spalat le face sa se simta mai fresh.

Cu toate aceste lucruri in minte, oamenii de stiinta de la head&shoulders au gasit cea mai fresh formula pentru noua gama head&shoulders Apple Fresh, avand la baza aceleasi procedee care sunt folosite in obtinerea parfumurilor.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri