NESCAFE Brasero iti dezvaluie reteta adevaratului frappe care te va energiza si revigora atunci cand temperaturile sunt prea ridicate.

Comunicat de presa

Stiai ca doar din cafea solubila iti poti prepara un pahar de frappe la tine acasa? Vara asta, NESCAFE Brasero iti dezvaluie reteta adevaratului frappe care te va energiza si revigora atunci cand temperaturile sunt prea ridicate. Este foarte usor si chiar relaxant sa-ti prepari frappe-ul din NESCAFE Brasero dupa gustul tau.

NESCAFE Brasero iti ofera o adevarata experienta in confortul casei tale pentru ca iti poti prepara dupa gust si imaginatie un frappE spumos, cremos, cu o textura si gust deosebite. Va deveni in mod cert un ritual al dupa-amiezelor de vara atunci cand vrei sa stai in casa si sa te revigorezi.

Cum? Nimic mai simplu: cu NESCAFE Brasero Mild, NESCAFE Brasero Original sau NESCAFE Brasero Strong poti avea in 2 minute un frappe racoritor si delicios, chiar la tine acasa. Vei uita de caldura de afara si vei savura indelung gustul bun al cafelei reci cand navighezi pe net cautand destinatii de vacanta sau stai la povesti cu prietenii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Shaker-ul, paharul NESCAFE, cafeaua preferata si cuburile de gheata sunt aliatii cu care iti poti pregati un frappE savuros cat ai clipi.

Iata ritualul prepararii frappe-ului din NESCAFE Brasero asa cum il experimentam noi:

PASUL 1:

Pune in shaker prima parte din ingrediente: 3 lingurite de cafea NESCAFE Brasero (Mild, Original sau Strong) si 2 lingurite de zahar. Nu uita de apa – pentru inceput doar 2 degete/40ml si 3 cuburi de gheata sa te racoreasca.

PASUL 2:

Amesteca bine continutul din shaker aproximativ 30 secunde.

PASUL 3:

Toarna continutul din shaker in paharul special de frappE adaugand restul de apa (aprox 80ml) si completandu-l cu lapte in functie de preferinta (pana la 250ml).

Vei obtine o bautura gustoasa si extrem de rece care te va mentine in forma, te va racori si iti va incanta simturile atunci cand caldura te topeste. In plus, va fi gata in mai putin de doua minute, dar il vei putea savura indelung, profitand de cateva ore de liniste in confortul casei tale.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

NESCAFE Brasero Mild, NESCAFE Brasero Original si NESCAFE Brasero Strong iti vor aduce in fiecare dupa-amiaza gustul verilor racoroase! Incearca-l si tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri