Fie ca preferi clipele de relaxare la munte, pe plaja, in parc sau pe un sezlong in curtea casei, timpul petrecut la soare are intotdeauna un efect terapeutic, oferindu-ti energie si buna dispozitie. Mai mult decat atat, pielea capata un bronz seducator, care se potriveste de minune cu tinutele colorate ale verii. Insa expunerile indelungate la soare pot avea efecte extrem de neplacute in timp, care pot compromite confortul si sanatatea pielii.

Comunicat de presa

Pentru a te bucura in siguranta de placerile anotimpului cald, expertii de la NIVEA - lider in protectia solara in lume si in Romania - iti ofera o solutie eficienta de protectie zilnica, fara a compromite bronzul seducator al pielii. Formula NIVEA SUN Protect & Bronze combina protectia de incredere cu un bronz natural intens, fara autobronzant. Ingredientul magic este amplificatorul productiei de melanina proprie pielii numit Acid Glycyrrhetinic.

NIVEA SUN isi extinde acum gama Protect & Bronze cu doua spray-uri de protectie solara SPF 20 si SPF 30. Noul format Spray ofera avantajul unei protectii eficiente impotriva razelor UVA/UVB si al unui bronz rapid si intens, cu o aplicare mai usoara si la indemana.

Bronz intens, complet natural si protectie eficienta, acum cu o simpla apasare

Cu noile spray-uri NIVEA SUN Protect & Bronze, vara asta, ai la dispozitie accesoriul perfect pentru plaja, piscina sau alte activitati in aer liber. Cu o simpla apasare, te vei bucura de toate avantajele bailor de soare, fara sa iti faci griji in privinta arsurilor, rosetei sau senzatiilor de mancarime. Filtrele UVA/UVB protejeaza impotriva arsurilor si a semnelor de imbatranire prematura, pastrand aspectul neted si sanatos al pielii. Formula sa lejera, cu absorbtie rapida, actioneaza imediat, inlaturand neplacerile senzatiei lipicioase si uleioase: pielea ramane catifelata, placuta la atingere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Iar daca pana acum ai fost nevoita sa alegi intre aspectul atragator al pileii bronzate si sanatatea piellii, acum, te poti bucura fara rezerve de amandoua. Datorita ingredientului activ Acid Glycyrrhetinic obtinut din extract de radacina de licorice, produsele din gama NIVEA SUN Protect & Bronze activeaza productia de melanina proprie pielii. In mod natural, razele soarelui stimuleaza producerea de melanina in straturile epidermei, iar aceasta substanta contribuie la obtinerea unui bronz natural si de durata, oferind, in acelasi timp, protectie impotriva razelor UVA si UVB.

Melanina: un agent de bronzare natural



Bronzul nu este doar un rezultat placut al expunerilor indelungate la soare, ci este o reactie naturala a corpului de a proteja pielea impotriva razelor nocive UV. Cand stam la soare, corpul stimuleaza producerea de melanina - pigmentul continut de piele ce ofera aspectul de bronz al pielii - , in celulele numite melanocite, aflate in straturile inferioare ale epidermei. Aceste melancocite au aspectul unor caracatite mici, cu picioare lungi. Cand pielea este expusa la soare, o enzima ce contine cupru, numita tirozinaza, este activata in melanocite. Sub influenta acestei enzime, intr-un proces ce se desfasoara in mai multe etape, aminoacidul numit tirozina este convertit in pigmentul melanina. Dispersata in celulele din jur prin intermediul melanocitelor, melanina incepe sa isi exercite principalul rol, acela de a absorbi radiatiile ultraviolete si de a lupta impotriva radicalilor liberi. Cand noi celule se formeaza, celulele cu melanina sunt impinse la suprafata pielii si astfel, dupa cateva zile, pielea capata aspectul de bronz.
A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri