11 Mai 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Indiferent de vremuri, inca din cele mai vechi timpuri femeile au constientizat puterea frumusetii fizice si au incercat sa o exploateze si sa sporeasca eficienta produselor de ingrijire prin ingrediente naturale.

Comunicat de presa

Think green! Daca iubesti natura si adori sa folosesti produse cu ingrediente naturale, fara parabeni, siliconi, coloranti... atunci NIVEA iti recomanda gama NIVEA pure & natural, cu ingrediente esentiale, mai ales in timpul verii, cand gradul crescut de poluare si razele nocive ale soarelui pot afecta serios structura epidermei.

Ingrijirea naturala a tenului tau

Ingredientele naturale atent selectionate, introduse in compozitia cremelor din gama NIVEA pure & natural, ajuta la pastrarea frumusetii pielii intr-un mod natural, lasand o senzatie placuta, de catifelare. Cremele NIVEA VISAGE pure & natural contin ulei de argan BIO, Aloe Vera BIO si extract de musetel, asigurandu-i tenului ingrijirea zilnica de care are nevoie. Gama include acum si NOUA crema regeneranta de noapte NIVEA VISAGE pure & natural. Produsele NIVEA Pure & natural nu contin parabeni, siliconi, coloranti, uleiuri minerale sau emulsificatori PEG, iar ingredientele active de origine BIO se regasesc in proportie de 95% in compozitia acestor produse.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten normal si mixt combina uleiul de argan cu aloe vera BIO, hidratand si improspatand tenul pe tot parcursul zilei. Crema are toate vitaminele esentiale pielii tale, o compozitie lejera, care se absoarbe rapid, lasand pielea fina si catifelata pe tot parcursul zilei.

Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten uscat contine ulei natural de argan si extract de musetel, hraneste intensiv pielea uscata, o calmeaza si o protejeaza impotriva iritatiilor cauzate de factorii externi. Formula delicata este ideala pentru tenul uscat sau sensibil, protejandu-l impotriva radicalilor liberi.

Ingrijire complementara pure & natural

NOU! Servetele demachiante NIVEA pure & natural – indeparteaza eficient machiajul tenului si al ochilor, curatand delicat pielea, in timp ce ii mentine echilibrul natural. Servetelele contin aloe vera si ulei de argan si sunt biodegradabile.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile
NOU! Lotiune tonica NIVEA VISAGE pure & natural – curata tenul de impuritati si orice urma de demachiant, pregatind pielea pentru pasul urmator, hidratarea. Formula pe baza de ulei de argan si aloe vera BIO revitalizeaza tenul si il ingrijeste eficient.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri