5 tendinte ale Toamnei 2011

12:09, 1 Septembrie 2011 publicat în Moda

Aflati care sunt noutatile noului sezon in materie de vestimentatie ca sa nu fiti luate prin surprindere! Veti vedea ca toamna lui 2011 ne aduce in garderoba elemente incantatoare care ne vor stimula apetitul pentru moda. Veti purta...
• Smochingul

Smochingul pentru femei este din nou in voga, asa cum se intampla in anii ’70 – ’80. Revine in garderoba noastra pentru a ne vorbi despre delicatetea androgina, despre siluete minimaliste totusi impregnate de atitudine si glamour. Acest trend este de asemenea, extrem de permisiv, smochingul putand fi combinat in foarte multe modalitati.Acest trend se regaseste in colectia Zara Toamna/Iarna 2011-2012Smochingul reinterpretat, in viziunea fashionistei Madeleine L.


• Pantalonii evazati

Pantalonii evazati ai sezonului toamna/iarna 2011 reprezinta o intoarcere la stilul anilor '70 - o bucurie pentru multe dintre noi, nu-i asa? Pantalonii evazati sunt mult mai usor de adaptat diverselor noastre siluete si in plus transmit o nota de eleganta.

Creatoarea de moda romana Corina Vladescu s-a apropiat foarte mult de acest trend, in ultimul timp. Una dintre propunerile ei:


Pantalonii evazati ii gasiti pe site-ul Molecule-FPantalonii evazati se regasesc si colectia Toamna/Iarna 2011 de la H&M.


• Maxi transparent

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri