Mizeaza pe un stil mai simplist, fara detalii complicate si pe haine de calitate, elegante, cu un aer classy, pe sacouri, taioare, jachete si camasi cambrate care sa iti puna in evidenta talia si formele intr-un mod placut, pe fuste pana la genunchi sau usor deasupra genunchiului, pe curele subtiri, decoltee patrate sau rotunde, blugi/ pantaloni drepti, evazati si categoric fara imprimeuri, pe accesorii elegante si sofisticate.

- Mizeaza pe un stil mai simplist, fara detalii complicate si pe haine de calitate, elegante, cu un aer classy, pe sacouri, taioare, jachete si camasi cambrate care sa iti puna in evidenta talia si formele intr-un mod placut, pe fuste pana la genunchi sau usor deasupra genunchiului, pe curele subtiri (nu supradimensionate), decoltee patrate sau rotunde, blugi/ pantaloni drepti, evazati si categoric fara imprimeuri, pe accesorii elegante si sofisticate.

-Evita decolteurile foarte adanci, intr-un V prelung, rochiile baby-doll, pantalonii de piele, blugii skinny sau taiati, culorile fluorescente, pantalonii sau blugii cu talie foarte joasa, fustele foarte scurte sau foarte lungi si largi (spre ex. cele in stil hippy), suprapunerea prea multor motive florale sau de orice fel, incaltamintea cu franjuri si ciucuri (chiar daca se poarta), tinutele in care se imbina prea multe culori tari (una, doua sunt suficiente).

- Chiar daca la 40 de ani taieturile si croielile sunt mai simpliste, alegerile cromatice ale tinutelor pun pret parca pe culori mai potolite, mai putin intense si stralucitoare, chiar daca se merge mai mult pe ideea de asortare, imprimeurile sunt alese cu mai multa retinere, etc. nu deveniti victime ale regulilor si ale conventionalului. Atat timp cat silueta va permite si hainele va avantajeaza cu adevarat corpul si varsta, puteti indrazni si puteti purta orice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Daca te poti lauda cu un decolteu frumos, de ce sa nu il scoti in evidenta printr- bluza sexy, decoltata sau un top? Daca picioarele tale sunt suple si frumoase de ce sa nu porti o fusta care sa ti le scoata in evidenta? Daca umerii tai sunt inca frumosi si zvelti si pielea bratelor tonifianta de ce sa nu porti o bluza care isi dezgoleste umerii? Umerii si picioarele imbatranesc cel mai greu asa ca nu ezita sa le scoti in evidenta cu o bluza eleganta cu umerii cazuti sau cu o pereche de pantofi clasici, insa cu un decupaj modern, tineresc.

-Trendurile sunt ca ploile caldute de vara. Pleaca la fel de spectaculos pe cat vin. Nu este nimic rau in a fi in pas cu moda, ba chiar este minunat daca reusesti sa extragi din moda acele tendinte care ti se potrivesc. Se poarta spre exemplu animal print? Atunci poarta si tu! Dar daca la 20 de ani nici nu ai fi stat pe ganduri si ai fi indraznit sa porti o rochie integrala cu animal print, acum o fusta, o esarfa sau o jacheta cu animal print ar reprezenta o alegere mult mai potrivita.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri