Continuitatea stilului feminin si lejer propus de sezonul estival trecut se mentine si in sezonul de vara 2010. Inspirate din moda hippie a anilor 70, in minunatele rochii maxi se concentreaza parca intreaga culoare si extravaganta a verii. Atingand pamantul usor, invaluind formele trupului deloc ostentativ, insa atat de seducator, cu imprimeuri grafice sau florale care ne amintesc de ineditul si frumusetea naturii, cu pielea decolteului si a umerilor mai mult sau mai putin expusa, cu un design futuristic, romantic, retro sau glamorous, in combinatii de culori indraznete sau cuminti, rochiile maxi reusesc sa faca dintr-o tinuta casual una cu adevarat spectaculara. Este drept ca avantajeaza cu precadere persoanele mai inalte, insa rochiile-vedeta ale sezonului estival au toate atuurile de partea lor: sunt lejere, confortabile, mascheaza de minune micile imperfectiuni ale trupului si sunt deosebit de sexy. Pentru a te inspira si a iti alege rochia maxi care te reprezinta cel mai bine, iti prezentam 20 de modele de rochii de pe podiumul prezentarilor de moda.
DESCHIDE PREZENTAREA

Continuitatea stilului feminin si lejer propus de sezonul estival trecut se mentine si in sezonul de vara 2010. Inspirate din moda hippie a anilor ’70, in minunatele rochii maxi se concentreaza parca intreaga culoare si extravaganta a verii. Atingand pamantul usor, invaluind formele trupului deloc ostentativ, insa atat de seducator, cu imprimeuri grafice sau florale care ne amintesc de ineditul si frumusetea naturii, cu pielea decolteului si a umerilor mai mult sau mai putin expusa, cu un design futuristic, romantic, retro sau glamorous, in combinatii de culori indraznete sau cuminti, rochiile maxi reusesc sa faca dintr-o tinuta casual una cu adevarat spectaculara. Este drept ca avantajeaza cu precadere persoanele mai inalte, insa rochiile-vedeta ale sezonului estival au toate atuurile de partea lor: sunt lejere, confortabile, mascheaza de minune micile imperfectiuni ale trupului si sunt deosebit de sexy. Pentru a te inspira si a iti alege rochia maxi care te reprezinta cel mai bine, iti prezentam 20 de modele de rochii de pe podiumul prezentarilor de moda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri