Ghid de stil contemporan by MODIVO: Piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în sezonul rece (și în care merită să investești de Black Friday)

7 Noiembrie 2023 publicat în Moda 16 share-uri

MODIVO  îți prezintă tendințele în modă pentru sezonul de toamnă-iarnă 2023/2024 , dar și piesele vestimentare de bază care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în sezonul rece. Le găsești la Reduceri irezistibile de până la 40% până pe 10 NOIEMBRIE!

Fără să exagerăm cu nimic, putem spune că am intrat deja într-una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. Vremea încă este plăcută - nici prea caldă, nici prea rece, astfel încât să ne permită să petrecem suficient timp în aer liber, parcurile sunt o nebunie de culori, multe dintre radiourile locale și marile magazine au început deja să între în atmosfera de sărbătoare specifică sezonului rece, iar Black Friday 2023 ne bate la ușă cu oferte și reduceri fabuloase, care nu merită cu niciun preț ratate.

Pe bună dreptate, este momentul perfect pentru a ne pune la curent cu cele mai noi tendințe în modă și a ne updata garderoba, pregătindu-ne pentru a întâmpina zilele reci cum se cuvine. Este totodată și momentul perfect pentru a alege pe îndelete și cu tot dragul, fără ca timpul să ne preseze, cele mai frumoase cadouri de Sărbători pentru oamenii noștri iubiți.

Pe modivo.ro găsim până pe 10 noiembrie reduceri irezistibile, de până la 40%. Includem aici hăinuțe și piese vestimentare esențiale, moderne, inspirate de tendințele actuale în fashion și create cu viziune, aparținând unora dintre cele îndrăgite și cunoscute branduri. Prin urmare, dacă vrei să îți faci un cadou superb, pe sufletul tău, sau să achiziționezi un cadou binemeritat pentru femeile dragi din viața ta (prietenă, mamă, soră, soție, colegă, mătușă etc), acum ai ocazia de a economisi și de a le aduce zâmbetul de bucurie adevărată pe buze.

Totodată, dacă îți dorești să te înnoiesti și să îți completezi garderoba cu o piesă vestimentară la care visai și în care te simți cea mai frumoasă femeie din univers, MODIVO îți prezintă care sunt acele piese de bază specifice sezonului rece 2023/2024, dar și trendy, în care merită să investești:

Geci călduroase

O geacă călduroasă trendy, care să te protejeze de frigul celor mai reci luni ale anului, este un must-have oricând, iar modelele de geci MODIVO vin într-o varietate seducătoare. Poți opta pentru o geacă neagră clasică lungă, al cărei confort termic este indiscutabil, sau pentru geci în nuanțe de bej, albastru, roz sau în nuanțe pământii specifice toamnei. Încă se poartă gecile ușor supradimensionate, scurte și lungi, dar și gecile tip plapumă, matlasate și cele în nuanțe metalice. Nu uitați nici că roșul-tomată a fost declarată aproape oficial culoarea numărul 1 a sezonului, nici că variantele de roșu-carmin, roșu-stacojiu, roșu cu subtonuri de portocaliu au reprezentat alegerea cromatică a multor case de modă. Această geacă roșie cu aspect lucios și reflectorizant de la Tommy Jeans ilustrează perfect, spre exemplu, ceea ce spunem.

Rochițe în care să strălucești și să te simți confortabil

Niciun anotimp fără o rochiță adorabilă: aceasta ar trebui să fie regula de bază a modei! Cine spune că în sezonul rece nu poți purta rochițe, mai ales când putem suprapune peste ele pulovere, jackete, veste, blazere sau geci călduroase? În sezonul 2023/2024, ca un lait-motiv al rochiilor vom întâlni decolteul foarte amplu în V, cu tăietură aproape geometrică. Rochițele structurate, inspirate de sacoul costumului elegant clasic, rochiile care pun accent pe subțirimea taliei, rochițele din cașmir sau materiale țesute, rochiile asimetrice prin suprapunerea volanelor sau cele confecționate din materiale moi și plăcute la atingeri se numără printre tendințele în modă propuse de designeri.

Totodată, negrul reprezintă întotdeauna o alegere inteligentă când vine vorba de rochițe, dar și imprimeurile deosebite care scot din anonimat o ținută și o transformă într-una statement precum imprimeul alb-negru cu accente de gri al acestei rochițe de la Desigual.

Cosy sweaters sau bluze în culori neutre peste care poți să suprapui aproape orice

Anotimpul rece este deosebit de permisiv atunci când vine vorba de pulovere și bluze, mai ales că putem opta oricând pentru nuanțele mai reci sau neutre specifice sezonului (griul, spre exemplu, este o culoare regală a sezonului de toamnă-iarnă 2023/2024, iar albul este aproape omniprezent), dar și pentru cele aflate la polul opus, în culori puternice și vibrante, care să ne sporească bucuria de a trăi, sau cu imprimeuri grafice sau florale calde și delicate.

Puloverele călduroase supradimensionate și plăcute la atingere sunt un deliciu al sezonului, dar și bluzele tricotate care dezgolesc umerii într-un mod sexy sau cele cu decolteu în V. La fel de populare sunt și bluzele cu un aspect simplu, minimalist, care pot fi purtate cu aproape orice: jeanși, pantaloni sport sau eleganți, fuste scurte sau maxi și helăncile pe gât tip turtleneck. Acestea vorbesc în mod discret despre acest trend care a acaparat anul 2023: “quiet luxury”, despre acea simplitate discretă echivalentă luxului autentic.

* Hey, dar stai puțin! Marile branduri prezente pe MODIVO au reduceri absolut tentante și la produsele și îmbrăcămintea pentru bărbați și nu sunt deloc de trecut cu vederea. Găsești aici piese vestimentare de bază din garderoba masculină precum tricouri (în nuanțe monocrome precum gri, roșu, verde militar sau eco, bleumarin, dar și nelipsitele non-culori alb și negru), pulovere casual smart sau sport, cămăși, geci din blugi sau de puf, veste regular fit care nu doar că sunt în tendințe, dar conferă și un look practic și confortabil, pantaloni tip loose fit, taper fit, straight fit sau șlim în nuanțe de beg, maro, gri, dar și pantaloni de trening pentru workout și maximă lejeritate și libertate de mișcare atunci când vine vorba de activități sportive și petrecerea timpului liber outdoor.

Produsele prezentate sunt disponibile în magazinele fizice din țară, dar și online, pe modivo.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri