Sezonul de tranziție poate fi cel mai dificil când vine vorba despre ținutele zilnice. Ai vrea să găseșți haine pe care să le mângâie soarele, dar să nu îți fie prea cald în ele, pe care să le bată vântul, dar să nu îți fie frig, pe care să le atingă ploaia, dar tu să le simți foarte confortabile și totodată pe care se le poți combina în stilurile tale preferate, fără să se demodeze? Îți propunem 5 piese vestimentare care să răspundă tuturor nevoilor tale în sezonul de tranziție.

Piese vestimentare în tendințe pentru această toamnă:

Geaca

Deși geaca sau jacheta reprezintă ultimul element vestimentar pe care îl îmbraci, totuși aceasta completează întreaga ținută și, în general, trebuie să se asorteze cu o bună parte din hainele pe care le ai în garderobă. Pe Fashion Days vei găsi o gama variată de modele de geci și jachete, din care vei putea alege ceea ce este mai potrivit pentru stilul tău și te reprezintă cu adevărat.

Dacă preferi un stil mai simplu, casual și cât se poate de confortabil, poți opta pentru o geacă denim.

Sau poate îți doreșți să ai în cuierul tău și o jachetă care să te apere de ploaie, să fie impermeabilă, dar totodată șic și modernă.

Trenchiul poate fi pentru tine o alegere potrivită pentru sezonul de tranziție, dacă îți place să porți o haină mai lungă. Îl poți accesoriza cu eșarfe sau cu o curea cool.

Nu putem să nu dăm importantă gecilor din piele, care rămân întotdeauna în topul preferințelor, când vine vorba despre cele mai șic ținute de toamnă.

Cizmele UGG

Cizmele UGG au făcut furori în lumea modei și au rămas în trend și astăzi. Sunt călduroase, impermeabile, deosebit de comode și foarte ușor de asortat ținutelor de zi, indiferent dacă alegi să porți blugi, pantaloni, fuste sau rochii.

Poți alege să asortezi cizmele Ugg de damă cu eșarfe supradimensionate sau haine în carouri (cămări, paltoane, fuste). Pălăriile se potrivesc ținutelor construite cu cizme UGG, la fel și blugii de zi cu zi ori rochiile din tricot.

Puloverul

Călduroase și comode, plăcute la atingere, realizate din fire fine de cașmir, lână sau mohair, puloverele sunt ușor de asortat atât pantalonilor, cât și fustelor, fiind nelipsite din garderoba de toamnă.

Poți accesoriza puloverele preferate cu eșarfe de sezon sau coliere supradimensionate ori realizate din elemente texile.

Dacă îți doreșți să îți pui în evidență talia, poți alege o curea subțire, pe care să o treci peste puloverul preferat.

Oriunde ai merge, la muncă, în vacanțe sau în oraș cu prietenii, puloverul este aproape de nelipsit ținutei tale din această perioadă.

Îți recomandăm să alegi de fiecare dată modele de calitate și nu uita că un pulover este o investiție pentru luni de zile, căci sigur vei găsi cum să îl porți și iarna.

Cardiganul

Cardiganul rămâne în topul preferințelor pentru ținutele din sezonul de tranziție. De cele mai multe ori tricotat, în croi supradimensionat, comod și foarte șic, cardiganul ramne o piesă de rezistență în garderoba de toamnă.

Versatilitatea de care se bucură este fantastică, astfel că poți alege modele mai elegante sau mai sport ori poți opta pentru piese asimetrice. Culorile pot fi în tonurile naturii sau îndrăznețe și extravagante.

Poți purta cardiganul ca atare sau îl poți accesoriza cu o curea, fiind potrivit ținutelor casual de zi cu zi.

Vesta

Poate una dintre cele mai versatile piese vestimentare pentru sezonul de tranziție, vesta reprezintă colacul de salvare când ai o zi lungă în care diminețile sunt răcoroase, ca mai apoi soarele să strălucească cu putere.

Lungă sau scurtă, elegantă sau sport, vesta va deveni un must have în garderoba ta de toamnă și o poți asorta oricărei ținute. Poartă o vestă sport atunci când ieși la plimbare în parc și alege o vestă lungă și elegantă care să îți accesorizeze ținuta office.

Toamna este un sezon ideal pentru a-ți manifesta creativitatea când vine vorba despre vestimentație, căci poți purta texturi diverse, de la lână și cașmir, la dantelă și mătase, de la pantofi eleganți la ghete și botine, de la geci scurte la cardigane și veste.

Sursa foto articol: Kiian Oksana/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri