Lansarea Tommy Hilfiger Toamna 2022 conectează publicul la o serie de experiențe de brand care unesc universul IRL și metaversul, continuând activitatea de pe cea mai mare platformă din industrie „ See Now, Buy Now”.

CP

Experiențele de brand în timp real se desfășoară într-un peisaj multimedia efervescent, care translocă participanții de la evenimentul de pe malul East River din Brooklyn în lumea jocurilor Roblox și prezintă noi concepte figitale la nivel global destinate consumatorilor.

Tommy Hilfiger anunță revenirea în cadrul New York Fashion Week pentru prima dată în trei ani, cu un eveniment experimental care va dezvălui cea mai recentă colecție Toamna 2022 „See Now, Buy Now” și va redefini viziunea brand-ului împărtășită cu publicul, încorporând atât componenta offline cât și cea digitală.

Evenimentul va avea loc pe 11 septembrie la ora 7 p.m. EST și va oferi o experiență interactivă inspirată din viața creativă unică specifică New York-ului: un epicentru pentru oameni și subculturi, un mix între lo-fi și hi-tech și o fuziune de stil și creativitate. Atmosfera și tot ceea ce este specific orașului New York – locul de naștere al brand-ului TOMMY HILFIGER – vor ieși la suprafață în cadrul evenimentului unde oamenii se vor conecta prin momente spontane de creativitate prezente printr-o expoziție IRL amenajată la Skyline Drive-In din Brooklyn și o activare paralelă în metaverse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Tommy Hilfiger anunță Kids Collection: Tomorrow's Classics

Când m-am gândit unde să aibă loc lansarea revenirii la Fashion Week, imediat inima mea s-a îndreptat către cultura creativă emblematică a New York-ului”, a spus Tommy Hilfiger. „Acesta este locul în care moda, arta, muzica și divertismentul s-au reunit atunci când mi-am început activitatea în industrie. Și astăzi, această abordare este în continuare cea care mă inspiră să interacționez cu acele comunități relevante, construind noi experiențe creative. Acest sezon este despre mixul dintre ideile mele creative care se găsesc în moștenirea brand-ului și noile concepte de evenimente live și lumi virtuale. Este expresia perfectă pentru valorile în care credem, în timp ce aducem un omagiu rădăcinilor noastre prin revenirea la NYFW

TOMMY HILFIGER LANSEAZĂ CELE MAI NOI MODELE DE BAGGY JEANS TOMMY JEANS DENIM PROGRESED ȘI STILURI DE STRADĂ PENTRU PRIMĂVARA 23 TOMMY HILFIGER LANSEAZĂ CAMPANIA PRIMĂVARA 23 CLASSICS REBORN TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE ANUNȚĂ FINALIȘTII A CELEI DE A PATRA EDIȚIE

Colecția TOMMY HILFIGER Toamna 2022 va prinde viață prin activările multimedia inovatoare ale brand-ului – de la New York până la capitalele europene până la Chengdu și nu numai. Parteneriatele cu influencerii globali vor debuta pe podium și în afara lui, și vor pune în evidență nota distinctă TOMMY HILFIGER, și anume reinterpretarea a ceea ce înseamnă stilul prep clasic.

O premieră în industrie va fi transmiterea live a activității de pe podiumul „See Now, Buy Now” pentru comunitatea globală Roblox care zilnic reunește peste 50 de milioane de utilizatori, însoțită de avatare îmbrăcate în stilurile TOMMY HILFIGER Toamna 2022, care vor acapara New York-ul, sub forma sa de oraș virtual reinventat. Parteneriatul brand-ului cu platforma globală multiverse a fost lansat în decembrie 2021 și continuă să se dezvolte prin noi proiecte.

TOMMY HILFIGER IA STARTUL SEZONULUI SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ TOMMY HILFIGER PREZINTĂ COLECȚIA TOAMNA 2022 “TH MONOGRAM” TOMMY HILFIGER COLABOREAZĂ CU DESIGNERUL BRITANIC RICHARD QUINN PENTRU A CREA O CAPSULĂ ÎN EDIȚIE LIMITATĂ

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri