24 Noiembrie 2021 publicat în Moda 8 share-uri

American Music Awards 2021 a avut loc pe 21 noiembrie la Los Angeles, la Microsoft Theater, gazda evenimentului fiind nimeni alta decât Cardi B, care și-a păstrat stilul aparițiilor suprinzătoare și de această dată. Iată ce ținute au ales vedetele să poarte pe covorul roșu!

DESCHIDE PREZENTAREA

Cine este vedeta care a purtat masca de aur la American Music Awards 2021?

Vedeta a apărut pe covorul roșu cu un look dramatic din cap până în picioare, iar cum masca a devenit un laitmotiv în aceste vremuri ale pandemiei, vedeta a ales să poarte o masca... de aur. Este vorba chiar despre Cardi B, care a fost și gazda evenimentului.

Olivia Rodrigo – nominalizată la nu mai puțin de șapte categorii

Purtând o rochie albastră decoltată, transparentă, lăsând la vedere formele și silueta de invidiat ale vedetei, Olivia Rodrigo a fost nominalizată la nu mai puțin de șapte categorii, incluzând Artistul Nou al Anului.

Jennifer Lopez, în rochie de mireasă la American Music Awards

Jennifer Lopez a excelat prin ținuta sa deosebit de elegantă. Vedeta de 52 de ani a strălucit într-o rochie de mireasă Dolce & Gabbana, iar la final a aruncat voalul în public. Ea a cântat noua piesă ”On My Way” din filmul ”Marry Me”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Vizualizează galeria foto pentru a descoperi ținutele vedetelor prezente la American Music Awards 2021.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri