12 Decembrie 2019 publicat în Moda 191 share-uri

Sezonul festiv se apropie și aduce în prim plan dorința femeilor de a străluci la petreceri. Ținutele extravagante, prețioase, din materiale opulente sau fine, mătăsurile și dantela sunt star-urile sezonului. Dacă, pentru foarte multe dintre femei, moda înseamnă a urma ca pe o literă de lege tendințele de moment, ceea ce este complet greșit, pentru celelalte este mult mai important stilul și valența de “tujour en vogue” a unor ținute clasice.

Loredana Cojoc, creatoarea brandului House 111, vă propune câteva ținute rafinate, feminine, pe care le puteți alege pentru un party.

“Rochia din catifea neagră, cu inserții discrete, sclipitoare, într-un croi clasic, este una dintre cele mai subtile și versatile ținute pe care poți miza. Simplă, fără exagerări stilistice, decolteul ce lasa sa se vada linia fină a spatelui fiind detaliul care oferă mister și voluptate. Se poate accesoriza ușor, cu o pereche de stiletto și un coc lejer a la francaise.

Rochia din lurex este o rochie ce a scris multe pagini în modă. Purtată cu nonsalanță de Cher, Tina Turner, Bianca Jagger sau Grace Jones, este o reala inspirație și astăzi. Fie că alegeți varianta lungă a rochiei, pe corp, tip sirenă, fie că optați pentru o rochie până la genunchi, cambrată, lurexul are suficientă forță, încât să nu necesite decât o privire insinuanta și un parfum prețios.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Bluza din mătase roz pudrat, combinată cu o fustă cu talie înaltă și șlit îndrăzneț, va întoarce privirile. Eu am ales sa folosesc mici accente din moda old-style, precum manșetele înalte, gulerul tip tunică și nasturii îmbrăcați, pentru a da un plus de eleganță bluzei. 

Doamnele îndrăznețe, care nu se tem de printurile puternice, pot alege o rochie animal print. Este seducatoare, dar trebuie purtată cu mare grijă, pentru a păstra nota elegantă. Niciodata animal print-ul nu se va accesoriza mult și nu va face o combinatie strălucită cu alte artificii de stil. Trebuie avut în vedere ca accesoriile să fie discrete, minimaliste, la fel ca și croiala paltonului, care trebuie să fie într-o culoare închisă, uni.

Nu puteam uita dantela, unul dintre materialele apreciate de orice femeie. Delicată, feminină, dar și insinuantă, rochia din dantelă sau cea cu inserții de dantelă înnobilează aproape orice siluetă. Și anul acesta am ales să folosesc decupaje din dantelă sau broderii manuale, pe o baza de tafta nude. Îmi place foarte mult să creez ținute elaborate, cu detalii rafinate.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Pentru că sunt o mare iubitoare a catifelei, un material la modă de secole, am ales să creez o ținuta din două piese, într-o nuanță de verde-padure, care să facă din silueta unei femei, una statuară. Fusta este midi, cu șlit adânc, iar bluza cu maneci bishop, manșete înalte și decolteu în V in partea de jos a bluzei. Ținuta se potriveste femeilor care își doresc să arate tentant, dar pastrând o măsură. “ ne-a spus Loredana Cojoc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri