V for Vintage, cel mai mare trg de design contemporan și cultura vintage din Romnia, revine in aceasta toamna pe 11-12 noiembrie la Grand Hotel du Boulevard, pentru editia cu numarul #19.

V for Vintage, cel mai mare trg de design contemporan si cultura vintage din Romnia, revine in aceasta toamna pe 11-12 noiembrie la Grand Hotel du Boulevard, pentru editia cu numarul #19.

Portofoliile designerilor care expun in cele doua zile de trg sunt jurizate de Domnica Margescu (Fashion Director Elle Romnia), Andreea Badala (designer Murmur) si Laura Calin (Fondator V for Vintage).

In urma procesului de selectie realizat de juriu, dintre cei peste 200 de designeri inscrisi pentru participare la trg raman doar 100; portofoliile selectate sunt cele care respecta tema de design a acestei editii: Reinterpretarea tinutelor feminine in cheie masculina. Criteriile de selectie urmarite de juriu sunt: calitatea designului si a executiei, coerenta colectiei, interpretarea temei si viziunea artistica.

“Selectia participantilor la V for Vintage este un demers esential pentru a pastra si a creste permanent calitatea designului din colectiile ce pot fi gasite in cele doua zile de trg. La fiecare editie invitam in juriu persoane cu experienta si expertiza in domeniu, a caror opinie garanteaza publicului nostru selectia unui design autentic. Colectiile capsula prezentate in premiera la trg de fiecare designer admis la V for Vintage sunt analizate atent de juriu in faza inscrierilor. Anul acesta o avem alaturi de noi pe Domnica Margescu, fashion director ELLE Romnia, una dintre cele mai puternice si avizate voci din industria de moda si pe Andreea Badala, designerul si fondatorul brandului Murmur, brand cu o identitate autentica, care reuseste sa-si consolideze pozitia pe piata globala cu fiecare noua colectie.” - declara Laura Calin, Fondator V for Vintage.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Premii pentru cei mai buni designeri

V for Vintage ofera designerilor participanti sansa de a intra in contact cu cele mai importante publicatii de moda si lifestyle din Romnia. Plecnd de la tema editiei - antreprenoriatul de frumos, premiile oferite reflect att performantele creative si stilistice, ct si strategia antreprenoriala de dezvoltare a unor branduri dedicate frumosului.

Premiile oferite in cadrul editiei V for Vintage din 11-12 noiembrie sunt:

BEST DESIGNER by Elle – premiu oferit de revista Elle Romnia

BEST YOUNG DESIGNER by Glamour – premiu oferit de revista Glamour

BEST BRAND by Unica – premiu oferit de revista Unica designerului care a reusit sa construiasca un brand coerent, consistent si care a dovedit ca intelege importanta strategiei de marketing si a comunicarii in moda.

PREMIUL de Popularitate – este votat de catre vizitatorii trgului si oferit celui mai popular designer la V for Vintage #19 – What’s your favourite?

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri