13 Noiembrie 2015 publicat în Moda 1 share-uri

Zoot propune o experienta adevarata pentru ceea ce inseamna a purta haine care ne plac si care ne potenteaza momentele cele mai speciale.

ZOOT - modelul ON/OFFLINE in moda s-a lansat in Romania si „Nu este doar despre haine”! Cehii de la Zoot au adus si aici conceptul lor inovativ de retail.

ZOOT imbina experienta de a cumpara online cu aceea de a atinge, de a compara si de a vedea cum iti vine ceva, experienta ce o avem intr-un magazin obisnuit. De cate ori nu ne-am indragostit de un obiect vestimentar atunci cand am simtit ca acesta ni s-ar potrivi si cand am vazut ca intr-adevar ne vine bine. Misiunea manifesto pe care a adus-o brandul din Cehia si aici este: „Nu este doar despre haine”.

Conceptul care ne-a placut are menirea de a-i face pe oameni sa constientizeze ca hainele nu sunt doar simple obiecte, ci sunt si instrumente pretioase in exprimarea personalitatii, a dispozitiei si companion de incredere in toate momentele din viata. Iata un brad care comunica ceea ce este adevarat si uman despre experienta de a purta haine. :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Imagine de la lansarea Zoot in Romania

In misiunea sa de a elimina temerile pe care e-commerce-ul le ridica in mod clasic, fiecare comanda facuta pe www.zoot.ro va fi livrata gratuit in Cabinele de Fericire sau la adresa dorita de cumparator in termen de 48 de ore in Bucuresti si 72 de ore in tara. In prezent, exista doua Cabine de Fericire ZOOT in Bucuresti (Bd. Elisabeta nr. 40 si Sos. Bucuresti Nord nr. 14 in Pipera Plaza) urmand ca pana la finalul anului in curs sa fie inaugurat un al treilea astfel de magazin, iar in anul 2016 sa se deschida Cabine de Fericire in diferite orase din tara.

Comanzi cat doresti, te duci in cabinele de proba ZOOT si iei doar ce iti place si iti vine bine!

Toate produsele dorite de pe ZOOT.ro pot fi comandate online, cu optiunea selectarii mai multor marimi sau culori din acelasi model, pentru ca apoi intreaga comanda sa poata fi probata in Cabinele de Fericire.

Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Clientul va plati doar ceea ce i se potriveste, la fel ca in retailul clasic offline, insa diferenta o face selectia mult mai bogata si fericita de branduri precum si timpul mult mai scurt petrecut pentru a comanda si alege.

De asemenea, la evenimentul de lansare al Zoot in Romania, am primit promisiunea ca brandul se va concentra si pe productia locala de design vestimentar cat si pe implicarea in campanii sociale, ceea ce in Cehia se intampla, iar modelul acesta de a face un busniess asumat fata de oameni, mi-ar placea sa infuzeze cat mai mult lumea antreprenoriala.

Iti recomandam si: Wall-Street.ro - Cehii de la Zoot intra in forta in fashion-ul romanesc


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri